10 Важни SEO стъпки за успеха на Вашият сайт

Аз съм работя към компания за изработка на уебсайтове и в тази статия ще представя 10 важни стъпки за начинаещи за успеха на сайта Ви:

1. Трябва да знаете кои сайтове са ви конкуренция!

Обикновено е добре да прецениш дали можеш да пребориш конкуренцията със съдържание, по-високо качество на услугата или продукта, цена и т.н.

Например в България би било трудно да се пребориш за топ 10 за думи като купи/продай имот. Просто е препълнено и не си струва. Ако все пак сте в бизнеса с имоти то тогава е необходимо да знаете че сайтовете които са на върха отделят сериозна сума за да бъдат там. Ако не сте готови на големи инвестиции просто наемете един креативен СЕО специалист но не поставяйте кратки срокове защото за чистите тактики в оптимизацията е необходимо време за да се доближите до успеха.

Друг момент е когато не успеете да постигнете целите на сайта и да го забравите. Това се случва всъщност най-често. За да имаш уеб сайт за бизнеса си е като да отвориш негов нов клон, негово копие.  Необходими са грижи и отдаденост.

2. Коя е основната комбинация от ключови думи които ще използвате?

3. Коя е дългата комбинацията от ключови думи която ще ви донесе първоначалния естествен трафик от Гугъл?

4. Ще наемете ли SEO компания или ще правите оптимизацията сам. Ако решите да се справяте сами само запомнете някои основни неща. Проверете поне два източника на информация преди да предприемете някоя конкретна стъпка. По-добре правете оптимизацията бавно и славно отколкото бързо и с грешки.

5. Имате ли необходимото търпение за да изчакате резултатите. Без търпение както и упоритост няма постигане на успехи които да издържат с времето

6. Платете за добър софтуер който ще Ви спести десетки часове в оптимизацията  на сайта ви. Конкретно Ви препоръчвам специално един продукт без който е много трудно. Казва се A1 Keyword Research

7. Не е нужно да давате много пари за реклама но умно управлявани кампании в Google AdWords ще донесе така необходимия за всеки нов сайт трафик.

8. Избягвайте колкото и да са апетитни оферти от типа „10000 линка за 20лв.“ или „50000 посетители за 30лв.“

Така правят аматьорите, не бъдете такива.

9. Създавайте линкове които са в нишата на бизнеса Ви,т.е. ако продавам коли не ми е нужен линк от „Жената днес“

10. Създайте лого и професионален дизайн.

Успех!!!

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (51 votes)
The following two tabs change content below.

peeping4dsun

SEO

Latest posts by peeping4dsun (see all)