5 Филма за гледане през 2011 г.


Чудите ли се какво да правите със свободното си време?

Смятате ли, че сте пропуснали някой филм който би си струвал да се гледа? Уморихте ли се да се питате? Филми които правят впечетление с оригиналните си сюжети.

Бързи и Яростни 5 (Fast Five)

Да.Осъзнавам, че Вин Дизел и Пол Уокър са имали своите възходи и падения, когато става въпрос за успеха на поредицата „Бързи и яростни“. В Филмите им има доста неподходящи каскади който не са за хора със слаби сърца. Fast Five(Бързи и Яростни 5) се представя доста добре това отношение.

The Green Hornet (Зеленият Стършел)

Представете си супер герой в главата си точно сега. Направихте ли го? Аз се обзалагам, че не е Сет Роган. Но той е звездата , с водеща роля в най-новия филм комикс, The Green Hornet. Към него се присъединяват безстрашния Като в бойните изкуства (Jay Chou), и Камерън Диас с което се заформя звездния актьорски състав.

Battle: Los Angeles (Битка за Лос Анджелис)

Skyline и Battle: Los Angeles си споделят много прилики по между си. Извънземна инвазия, взривяване на градове, малки групи от хора, борбата с E.T. заплаха и т.н. Въпреки това, Skyline е ужасяваш – до като при „Битка за Лос Анджелис“ се предлага нова визия в битката между извънземните и хората.

Source Code ( Първичен Код)

  Джейк Гиленхал играе водеща роля в този детективски Sci-Fi трилър. Влак се взривява, от заложена бомба, от душевно болен терорист. Гиленхал се вмъква в „код“ (съзнанието) на един от пътниците, за да преживее събитието и да открие какво наистина се е случило. Като разполага само с 8 минути, за да разбере кое този човек Може да се окаже един от най-вълнуващите филми на 2011.

The Hobbit: Part 1

Това е дълъг път за „Билбо. „Самодоволна усмивка“ . Ако Хобит: част I се пресъздаде в същия мащаб както предишната трилогия на Джексън по историята на Толкин, той може отново да повдигне летвата на фентази жанра до още по-високо ниво.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (84 votes)
The following two tabs change content below.

Latest posts by Радио (see all)