Участвайте в онлайн анкетата на Ин Тайм и спечелете “СПА ваканция за двама!“

София, България, 05.07.2011 г. Ин Тайм ООД – първата фирма за куриерски услуги в България, основана през 1990 г. и оторизиран партньор за България за международни куриерски услуги на най-старата куриерска служба в света – UPS стартира онлайн B2B анкета.

Анкетата е под надслов “Точно навреме за СПА ваканция за двама!” и е предназначена за всички фирми, регистрирани в България и техните служители. Периодът на провеждане е от 5 юли до 23:59:59 часа на 25 август 2011. Всеки участник, попълнил коректно анкетата в този срок ще бъде регистриран за участие в томбола и може да спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДА 5-дневна СПА почивка за двама в АПАРТХОТЕЛ “ЛЪКИ БАНСКО”, предоставена с любезното съдействие на Exclusive Travel.

Първите 100, попълнили успешно анкетата и препоръчали анкетата на 5-ма свои приятели и колеги, директно ще получат подарък – брендирано магнитче за хладилник, а след това ще участват и в томболата. Имената на печелившите в анкетата ще бъдат изтеглени от генерираната база данни с валидни регистрации автоматично, с помощта на компютърна програма, в присъствието на нотариус и ще бъдат пубикувани на сайта до 18:00 часа на
29.08.2011, след извършването на съответната проверка за спазването на условията, правилата и ограниченията на анкетата.

***

За Ин Тайм ООД
Компанията Ин Тайм ООД е създадена през 1990 г. и е основоположник на куриерските услуги на територията на страната. Мрежата от общо 35 бюра покрива 100% територията на страната, като превозът на пратките се извършва изцяло със собствен транспорт. Това позволява на компанията да предлага изключително широка гама от услуги с различно време на доставка.

В качеството си на оторизирана фирма – изпълнител за услугите на UPS за България, от 20 години Ин Тайм предлага най-високо качество международни куриерски услуги. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява, за да отговори на динамично променящите се потребности на пазара.

С помощта 266 самолета, собственост на UPS и 316 чартърни, 408 000 служители гарантират, че Вашите лични и служебни пратки – писма, мостри, каталози, резервни части, уреди и апаратура, книги и др. ще достигнат до получателите си в над 215 страни и територии по света. Ежедневно в системата на UPS преминават 15,1 милиона
пакета и документа. За повече информация, онлайн калкулатор и възможност за онлайн заявки, посетете: https://intime.bg

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (38 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.