Автомобилни фолиа – една неизбежна необходимост

Много голям брой автомобили се произвеждат със затъмнени стъкла, но останалата част нямат затъмнение и това е причина слънчевите лъчи да вредят на техния интериор и да причиняват куп други проблеми. Слънчевите uv лъчи могат да напукат тапицерията или седалките във вашия автомобил в допълнение слънцето повишава температурата в купето до немислими стойности.

Фолиото за стъкло може да намали температурата в колата ви, то ви предпазва от слънчевите отблясъци и отражения, които сериозно биха могли да ви разсеят по време на път. Със всичките си полезни характеристики фолиото за стъкло все повече се превръща от прищявка в една необходимост.

Компанията ни може да предложи затворен цикъл на производството, което е типична работа за химическите компании, до слепването на различните слоеве на фолиото за стъкло и пакетирането им. Затъмняването на прозорците на вашия автомобил освен обаче по-добър външен вид ви предоставя, както  и споменахме защита от UV слънчевите лъчи, също така редуцира почти до нула отблясъците, които много често разсейват шофьорите докато шофират и са причина за множеството катастрофи по пътищата. Освен всичко, фолиата за прозорци не причиняват смущения в радиосигналите излъчвани във и към колата, което много фолиа не притежават. Авто фолиото  се състои от 5 до 7 слоя, всеки, от които изпълнява някаква функция водеща до високото качество на продукта.

Фолиата представляват една инвестиция, която може да се самоизплати за по-малко от 3 години, благодарение на факта, че Ви пести разход на гориво от климатика. В България все повече хора осъзнават необходимостта и ползеността на едно фолио за стъкло. В много градове можете да откриете професионални монтажисти, които да монтират избраното от вас фолио за отрицателно време на цени, които си заслужават.

Фолиото е нещо, което може да повиши и стойността на вашия автомобил, като му придаде уникален външен вид и повече комфорт за пътниците в него. Вече съществуват различни информационни сайтове, ако искате да научите повече за фолиото за стъкло.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (41 votes)
The following two tabs change content below.