Българско или чуждо производство обувки

В днешно време хората искат да имат не само красиви и модерни дрехи, обувки и аксесоари, но и те да бъдат качествени. Разнообразието на пазара е огромно, има даже пренасищане, за всеки има по нещо, но дали всички стоки са качествени?

Тук идва и друг въпрос, дали да заложим на българската стока или не. Българското производство на обувки имаше известен застой през годините, но сега не е така. В България има много производители, които имат висококачествена стока, която може да се сравнява с чуждите стоки.

Има български обувки, които по нищо не отстъпват на обувки от световно известни марки, а цените са значително по-достъпни. Ако заложим на българската стока ще помогнем и на българската икономика. Много са причините заради, които може да си купим български обувки, но когато си купуваме обувки ние едва ли мислим за българската икономика.

Обикновено гледаме да са евтини, а не да са български. Но преди да си закупим чифт обувки е добре да се загледаме в етекета, защото ако обувките са нискокачествени и направени от евтин материал, може серизоно да навредим на краката си. За това когато си купуваме обувки е добре да се интересуваме от производителя и качеството на обувката.

Много от жените държат на количеството, искат да имат много обувки, но не обръщат внимание на техния произход. Пазара е пренсатин с китайска стока, която спарва краката, те се изпотяват, прави мазоли и куп други вреди, които ще имат и съответните последствия. По-добре е да имаме 2-3 чифта обувки направени качествено, отколкото 10 чифта от които после да си патим.

Обувки има безброй, ние решаваме какви и от къде да си ги купим. Може да е онлайн, от някой малък бутик на центъра или пък от търговския център. Важното е когато купуваме да се интересуваме от производителя и качеството на обувката. Българските обувки за качествени и не са скъпи.

Със закупуването на българска стока ние помагаме на нас, на нашите крака и на нашата икономика. Добре е да ценим родното, така както другите държави си ценят своето.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (53 votes)
The following two tabs change content below.