Бърз кредит без лихва от Credissimo

Притесняват ли ви лихвите при отпускане на бързи кредити? Колебаете ли се дали да кандидатствате за заем онлайн? Търсите ли най-доброто решение в този аспект, което да отговори на вашите повишени нужди от пари навреме? Вече намерихте идеалния вариант за вас и вашето семейство.

Credissimo е една от най-популярните компании за предоставяне на пари на заем на принципа на бързия потребителски кредит, без абсолютно никакво доказване на доходи и само срещу данните от вашата лична карта. Компанията се слави с изключително модерния и потребителски ориентиран подход в областта на заемите, като така постоянно засилва своите позиции на българския пазар, касаещ микро финансирането.

От няколко месеца компанията предоставя на своите потребители възможността по най-лесния и бърз начин да получат нужните им пари на заем и то, без да напускат своя дом. Възможността за кандидатстване за бърз кредит онлайн е изключително удобна за ангажираните хора, които нямат възможност да напускат своето работно място. Credissimo бяха и едни от първите у нас, които предоставиха подобна възможност на своите клиенти.

Вече само в рамките на няколко минути можете да пуснете своята кандидатура за потребителски кредит, а до час да получите и одобрение за него по телефон или имейл. От кредитната компания обаче не спират до тук и представиха революционна за родния кредитен пазар услуга, която цели да повиши значително задоволството на нейните клиенти.

Най-новата услуга в областта на предлаганите бързи кредити на компанията е безлихвен бърз кредит. На пръв поглед е трудно да повярвате, но това е самата истина. Без никакви скрити условия, като компанията цели да повиши доверието на потребителите към себе си посредством предоставяне на подобна услуга с изключително високо социално значение.

Все пак безлихвен заем се предоставя при кандидатстване по пакет „Credissimo до заплата”, като безлихвен кредит получавате 1,8,16 и т.н. пъти, в които сте решили да използвате техните услуги. Срока на безлихвения кредит е 15 дни, както става ясно и от името на пакета, които е предназначен за хора имащи нужда от бърз заем, които да посрещне разходите им до получаване на тяхното работно възнаграждение.

FacebookTwitterLinkedIn
The following two tabs change content below.
Луксозни коли за бал от SpeedyCars.eu