Бърз кредит без лихва от Credissimo

Притесняват ли ви лихвите при отпускане на бързи кредити? Колебаете ли се дали да кандидатствате за заем онлайн? Търсите ли най-доброто решение в този аспект, което да отговори на вашите повишени нужди от пари навреме? Вече намерихте идеалния вариант за вас и вашето семейство.

Credissimo е една от най-популярните компании за предоставяне на пари на заем на принципа на бързия потребителски кредит, без абсолютно никакво доказване на доходи и само срещу данните от вашата лична карта. Компанията се слави с изключително модерния и потребителски ориентиран подход в областта на заемите, като така постоянно засилва своите позиции на българския пазар, касаещ микро финансирането.

От няколко месеца компанията предоставя на своите потребители възможността по най-лесния и бърз начин да получат нужните им пари на заем и то, без да напускат своя дом. Възможността за кандидатстване за бърз кредит онлайн е изключително удобна за ангажираните хора, които нямат възможност да напускат своето работно място. Credissimo бяха и едни от първите у нас, които предоставиха подобна възможност на своите клиенти.

Вече само в рамките на няколко минути можете да пуснете своята кандидатура за потребителски кредит, а до час да получите и одобрение за него по телефон или имейл. От кредитната компания обаче не спират до тук и представиха революционна за родния кредитен пазар услуга, която цели да повиши значително задоволството на нейните клиенти.

Най-новата услуга в областта на предлаганите бързи кредити на компанията е безлихвен бърз кредит. На пръв поглед е трудно да повярвате, но това е самата истина. Без никакви скрити условия, като компанията цели да повиши доверието на потребителите към себе си посредством предоставяне на подобна услуга с изключително високо социално значение.

Все пак безлихвен заем се предоставя при кандидатстване по пакет „Credissimo до заплата”, като безлихвен кредит получавате 1,8,16 и т.н. пъти, в които сте решили да използвате техните услуги. Срока на безлихвения кредит е 15 дни, както става ясно и от името на пакета, които е предназначен за хора имащи нужда от бърз заем, които да посрещне разходите им до получаване на тяхното работно възнаграждение.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (66 votes)
The following two tabs change content below.