Бижута според зодията

Зодиакални бижута

Не може да се каже колко и какви бижута съществуват в света. Но дали всяко бижу, което ни е харесало е подходящо за нас? Според специалисти от американско дружество за геологични изследвания, трябва да си избираме бижута според личната си зодия. Нека да видим какви бижута са подходящи за всяка човешка зодия:

1.Хората, които са под знака на огнените зодии (Овен, Лъв и Стрелец) трябва да си избират бижута със скъпи и прозрачни скъпоценни камъни.  За тях са подходящи диамантите, сапфири, изумруди и рубини.

2. За земните зодии ( Телец, Дева, Козирог) добър избор на бижута ще бъдат такива с непрозрачни камъни. Бижутата тук трябва да са  със следните скъпоценни камъни: ахат, тюркоаз, яспис.

3.Третият елемент е въздуха. Зодиите от този елемент ( Близнаци, Везни, Водолей) би трябвало да заложат на  полупрозрачни полускъпоценни камъни. Такива са  аметиста и нефрит.

4.И последният елемент  – водата. Под влияние на този елемент са  така наречените водни зодии, като Рак, Скорпион и Риби. За тях са камъни с цвета на морето и нощта, или с променлив цвят. Това са: перли, александрит, опал.

Металите също имат своето значение за  подходящото бижу. Така  златни бижута дават сила и щастие, носят любов и богатство.

Сребърните бижута пазят притежателят им от негативни енергии, придава чувственост и емоции. Но носенето продължителното носене на сребро не е много удачно.

Освен всичко изброено до тук,  бижутата  за различните зодии трябва да се носят на различно място от човека. Овенът трябва да украси главата си с подходящи бижута, което би активирало талантите им.

Телецът ще се зареди с енергия, ако носи подходящи бижута на врата си.
Близнаците  е добре да носят пръстени, гривни, ръкавели. Така ще се увеличи аналитичното им мислене.

Ракът и Лъвът  да носят бижута на гърдите и гърба си. Това са брошки, колиета, игли за вратовръзки. Дават защита от лоши помисли и носят късмет.
Дева и Везни могат да украсят талията си и корема с подходящи колани, копчета, токи, за да имат хармонични делови и семейни отношения.
Скорпионът, ако иска да промени съдбата си трябва постоянно да носи бижута около половите си органи. Моля ви не ме бийте! Аз само прочетох за вас и го споделих!

Последните  зодии (Стрелец, Козирог, Водолей и Риби) трябва да носят бижута на краката си във вид на пръстени и гривни.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (52 votes)
The following two tabs change content below.