Бижута Сваровски

Да,  бижута Сваровски, минавам гледам ги и се чудя да купя или не? И защо да не купя, те са толкова красиви? Мисля сега да кажем какви са положителните страни на бижута с кристали Сваровски. Ще се опитам да изброя всички положителни страни на тези бижута и се надявам да не пропусна нещо.

Ще започна с самото производство, контрол на качеството и така до продажбата им. Нека да съм кратък за да не се губи интересът към темата. Като за начало ще споменем самия процес на производство. Всяко бижу се изрязва и полира с машина, която не се е променила като цяло през последните 100 години. Това означава, че не може да се направи нещо по перфектно от началния и вид. Патентована заради уникалността си, тя и до днес продължава да шлифова кристали Сваровски.

Следва контрол на качеството. Толкова строг контрол, че всяко едно късче се проверява за дефекти. Ако кристалът не е с перфектна структура, той не може да отиде до пазара. В някои от ментетата се проявяват различни дефекти и лесно се разбира какви са те. Говорим за фабрични дефекти, каквито Сваровски не допускат да излязат от фабриката. Отчупено парче, балонче въздух или нееднородност вътре в кристала и груба шлифовка са недопустими. Ако има такова нещо на пазара със сигурност знаем, че не е Сваровски.

Сега разбираме, че кристали Сваровски са едни перфектни, блестящи бижута. Не можете да не го познаете. Погледа ви ще се спре на него и няма да може да се помръдне. То е вълшебно красиво бижу, с позлатено покритие. Подходящо за всякакви поводи. С кристални перли или шлифовани като диамант, всяка дама ще изглежда неотразима. Бижу което пленява с красота, заслужава да бъде притежавано от всеки. И най важното, ако с една сума, можете да закупите 1 бижу с диамант, представете си колко бижута можете да си купите с кристали Сваровски.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (89 votes)
The following two tabs change content below.