Борба за телевизия между членовете на семейството

Случвало ли ви се е да спорите с член на вашето семейство относно кой канал ще се гледа по телевизията. Много често майка и син, баща и дъщеря, съпрузи и други спорят, че дори стигат до скандал на тема дали да гледаме турския сериал или мача Левски срещу Цска. Обикновенно в тези спорове мъжкото мнение надделява но по-късно съжаляваме, че сме подходили егоистично.

Борба за телевизия има в почти всяко семейство. Препирните, кой да грабне дистанционното управление биват породени от присъствието на само един телевизор вкъщи. Въпреки всичко много от нас забравят, че има компютър и интернет. Ще си кажете какво общо има интернет с телевизията а ние ще ви отговорим кратко – Онлайн телевизия.

Телевизията по интернет е същата, която гледате пред приемника ви с тази разлика, че е безплатна. За да си пуснете Канал 1, Бтв, Nova, Тв7, Канал3, bTV Comedy и дивните фолк изпълнителки по Планета не е нужно да имате кабелна телевизия а само и единственно добра интернет връзка.

Интернет е именно онази мрежа, която ни предлага сайтове за онлайн телевизия, от които да гледаме не само Българските програми, които споменахме по-горе ами всички популярни чужди канали. Това е едно незаменимо удоволствие за хората, които искат да прекратят вечната семейна борба за телевизия.

Превърнете вашия компютър в телевизор като влезете в подходящ сайт, който да ви осигури достъпа до над двадесет от най-известните телевизии. Статията ни може да ви помогне да намерите такъв сайт и да се забавалявате на воля.

За хората, които не знаят как да пуснат онлайн телевизия ще кажем, че това е може би най-лесното нещо на света и вие ще се ориентирате бързо в системата. Нужно е да свалите една малка добавка, която ще се предложи в избраният от вас сайт и да кликнете върху логото на любимата ви телевизонна програма. Следват незабравими минути пред компютърния монитор пък нека жената кисне сама в хола пред телевизора. Желаем ви всичко добро.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (98 votes)
The following two tabs change content below.