Часовници Casio виж защо…

Често  съм се чудил защо часовници Casio се предпочитат като марка от много хора с  различни интереси,  занимания и стил на живот?според мен това се дължи на иновативната визия и  стремеж към съвършенство или вероятно заради изобилието от различни модели за всеки вкус.

Ето и моите фаворити:

1.Изключителното качество на изработка и на използваните компоненти както и на забележително приемливата цена в сравнение с останалите марки часовници.

2.Много разнообразни модели часовници Casio, с подобаваща визия, дизйн и екстри за всеки вкус  включително  модели скласическа и ежедневно-елегантна форма и дизайн комбинирани с кожена, силиконова, метална или титаниева верижка както и спортни  модели направени от ударо и влаго-устойчиви  материали и предлагащи  богато разнообразие от функции  и т.н.

3.Иновативна визия при изработването  на индивидуалните  серии  часовници casio и  използването на креативни като багри  и структура комбинации.

4.Прецизна и безотказна работа на механизмите,  което е причина за изключително малкото рекламации и оплаквания от клиенти при работа с часовниците.

5.Отлична гаранционна и извънгаранционна поддръжка, осигурена от лицензирани и добре обучени майстори часовникари в лицензираните сервизи на casio в цял свят.

6.На мен най-много ми харесва големия набор от специализирани екстри, с който са въоръжени   по-специализираните модели часовници на касио. Ето и няколко примера, допринасящи за превърналата се в еталон при производството на часовници марка:

За заклетите рибари на се предлага часовник Casio индикиращ подходящо ли е  времето и метеорологичните условия за риболов.Отчитането на данните става посредством вграден сензор за отчитане стойността на атмосферното налягане с помоща на специален алгоритъм.

Друга полезна функция, срещана при някои специализирани модели часовници Casio e наличието на сензор за температура с помоща, на можете с помоща на вашия часовник casio  да се информирате за температурата на въздуха или на водата.Тази екстра се среща най-вече при часовници Casio Pro Trek, предлагащи и други функции като алтиметър, барометър, компас и др.

За пътешествениците пък много полезна би била функцията „световно време“ или сдруги думи с няколко натискания на бутона на Вашия часовник Casio можете да се информирате колко е часа в различни часови зони от тази, в която се намирате.Изключително полезна функция при пътуване в чужбина или ако просто често общувате с приятели или колеги в други държави.

Разбира се това са малка част от многобройните приложения, с които часовниците Casio са предпочитаната марка.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (55 votes)
The following two tabs change content below.

eliassax

Latest posts by eliassax (see all)