Чести грешки при покупка на дограма във Варна

Покупката на нова дограма не е нещо, което правим всеки ден. Това логично е предпоставка, която ни кара да бъдем внимателни при избор на нова алуминиева или ПВЦ дограма. Все пак понякога клиентите, търсещи едно или друго предимство са склонни да пренебрегнат сигурното качество и да потърсят по-високо рискова инвестиция по една или друга причина.

Казват конкуренцията подобрява качеството на продуктите и услугите на пазара. Това до определено ниво е така, но отвъд него следва появата на рискови играчи, които са готови на абсолютно всичко, за да си осигурят дори минимален пазарен дял в бранша. Това обаче често се постига за сметка на потребителите.

Какво имаме предвид? С оглед на финансовото състояние на българските домакинства през последните десетилетия, то най-важното за нас при покупка на дограма във Варна си остава нейната цена. Това нерядко ни кара да правим компромиси с другите качествени характеристики на закупения продукт.

Къде е допирната точка? В своя опит да угодят на клиентите и да им дадат това, от което се нуждаят в лицето на по-ниска цена на дограма, то по-рисковите фирми играят ва банк, като намаляват цените чрез компромиси в качеството. Така за обикновения потребител, който не е специалист по алуминиева и ПВЦ дограма, стъклопакети и други съществени за бизнеса неща ситуацията става проста на вид, но всъщност е доста по-сериозна.

Обикновения потребител вижда новото, вижда красивото, вижда ниската цена, но не вижда качеството, не вижда и дали тази дограма ще отговори на неговите очаквания в бъдеще. Един класически пример за понижаване на цената на новата дограма и интеграцията с некачествен обков. Това от друга страна може да доведе до ужасно неприятно провисване на прозорците в кратки срокове.

Друг типичен трик на нелоялните компании за продажба и монтаж на дограма във Варна е например и пестене от дебелината на армировката. Това отново понижава цената, но създава сериозни предпоставки за усукване на профилите на нашата дограма, особено, когато прозорците са по-високи.

iBG Plast е лидер на пазара на ПВЦ дограма във Варна. Не правят компромиси с качеството и предлагат само най-доброто, защото отлично знаят, че вие не просто хората купуват определен продукт, а инвестират в своето бъдеще.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (58 votes)
The following two tabs change content below.
Ангел Евтимов а.к.а. thunder_go