Четете и проверявайте при избора на онлайн покер зала

В последно време много интернет страници взеха да публикуват информация за най-добрите сайтове за покер, като явно имат някакви свръхестествени или други способности. Попаднах на много информация и да ви кажа честно – много смях. Хората си нямат и грам идея от света и случващото се, някои даже не знаят правилата за игра, но пък за сметка на това всеки втори пише поучителни статии и прави „невероятни“ класации.

Какво да ви кажа, ако сте човек, занимаващ се в тази сфера от повечко време, би следвало да сте забелязали същото явление. А ако сте от начинаещите, тогава става лошо. Хора, които сега искат да се учат и да се развиват много лесно могат да попаднат на един от всичките глупави сайтове и вместо да се научат да печелят, точно обратно – да започнат да губят. Не го пожелавам на всеки, все пак не е хубаво, когато губим пари. Искам да ви обърна внимание и да ви предпазя ако мога от бъдещи грешки и загуба на пари.

Това, което мога да ви препоръчам е да не вярвате на всичко, което четете, да проверявате всичко прочетено, както в журналистиката – поне два източника казващи едно и също, за да откриете най-добрите сайтове за покер. Въпреки че като се замисля и това не е гаранция, защото тези измамни сайтове набъбнаха много и са навсякъде. Но все пак проверката си е майка на знанието. Много лесно може да проверите дадена информация дали е актуална и дали е валидна за България, така ще разберете кой си е направил труда да провери и кой просто е превел машинно някакъв текст без да обърне никакво внимание на подробностите, а те не са без значение. Затова бъдете бдителни и се съмнявайте във всичко прочетено, докато не бъде потвърдено от авторитетен източник или от някоя от онлайн залите. Искаше ми се да можех да подавам сигнали за тези нехранимайковци на държавната комисия по хазарта, и съответно те да реагират и да направят нещо, но това е само в мечтите ми.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (55 votes)