Дамски дрехи големи размери – правилата на избора

Макси мода от Daphne

Дамите, които са с пищни и закръглени форми, често биват ограничавани, по отношение на избора на дамски тоалет, както и съдени за начина, по който изглеждат. В тази статия ще изложим 3 изключително важни и полезни съвета за избор и носене на дамски дрехи големи размери, които ще ви помогнат да изглеждате добре и да се чувствате по същия начин в собствената си кожа.

Помнете, че много от правилата, създадени за по-едрите дами и поддръжката на тяхната визия, вече не са актуални. Какво искаме да ви кажем с това, ще разберете по-долу в самия текст.

Правило №1: Кройката е ключът за това една дреха да ви стои добре

Ако до преди време хората са твърдели, че белият цвят е един от „забранените“ за дами с големи размери, то днес това правило е напълно отречено. В случай, че закупите правилните дамски дрехи с големи размери, то бялото не би ви попречило да изглеждате добре.

Същото се отнася и за черния цвят – ако една дреха не ви е по-мярка, то цветът няма да ви направи да изглеждате по-слаби, както много хора си мислят и живеят с това вътрешно убеждение.

Правило №2: Носете ризи, защото те подчертават силуета на по-едрите дами

Преди време се е твърдяло и смятало, че едрите дами не бива да носят ризи с копчета, тъй като те единствено можели да ги направят да изглеждат още по-едри, отколкото са в действителност. Още една заблуда. Това е изключително грешно разбиране.

Днес едни от най-известните модни стилисти биха ви посъветвали да носите ризи, в случай, че имате няколко килограма в повече, тъй като те ще подчертаят женствеността ви. Съществуват няколко съчетания на ризи, които ще ви помогнат да изглеждате изключително добре.

Правило №3: Няколкото слоя плат няма да ви помогнат да изглеждате по-слаби

Вечна заблуда е, че провисналото облекло е в състояние да прикрие всяко едно несъвършенство и колкото по-провиснало е то, толкова по-добре. Единственото, което бихте могли да постигнете, скривайки се зад стотици дрехи, е да изглеждате по-дебели, отколкото всъщност сте.

В случай, че сте си харесали по-широки дрехи с големи номера, то съветваме ви да ги съчетават с по-тесни в долната част. Помнете, че широките тениски или потници, съчетани с широки поли и панталони не стоят добре на никого.

FacebookTwitterLinkedIn
3.9/5 - (97 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.