Декорация на дома със стикери за стена

Много модерните напоследък стикери за декорация на стените у дома си пробиват все по бързо път и завладяват сърцата ни и намират място в нашето ежедневие. Те са цветни и поставени на подходящо място създават страхотен ефект. Тези стикери биват предлагани в невероятно разнообразие от видове и модели  на нашият пазар.

Чрез стикерите за стена можете да добавите  свежест в дома си буквално в рамките на няколко минути. Обикновено може да закупите комплект с няколко елемента, с който можете да покриете вашата стена. В зависимост от размера на стената можете да ползвате и по големи модели и варианти които биват произведени специално с Вашият желан размер. Има и възможности за залепяне на значително по-големи размери стикери от стандартните които се продават във големите вериги магазини. В много от онлайн магазините в България например могат да бъдат закупени стикери и модели които могат да покрият площи от над два до три квадратни метра, а защо не и повече, като специална технология позволява залепянето на подобни големи декорации на стената безпроблемно. Монтажът им наистина е лесен и могат да бъдат монтирани на стената, огледало, стъкло  и защо не на стената в банята и сте готови!

Много важно е да изберете подходяща стена, която да декорирате по този начин. След като сте избрали стената можете да си помогнете като маркирате преди започване на залепянето с молив по ъглите. Моливът в последствие може лесно да бъде изтрит. За най-добро и оптимално залепяне и оптимална експлоатация стикерът на стената на която ще монтирате трябва да бъде почистена и без мазни петна или релефни орнаменти, които да пречат на самолепящото винилно фолио да се задържи за стената. Стикерите за стена обикновено престояват най-малкото 6 години и не оставят петна, когато ги отлепите.  По принцип веднъж свалени, те не могат да бъдат използвани повторно – има варианти за повторна употреба разбира се, но е свързана с повече неудобства и е много по-лесно да бъде поставен нов стикер.

ето и накратко някои от предимствата на този нов и забавен метод за декорация:

  1. Когато омръзнат могат да бъдат заменени с  други модели.
  2. Можете да избирате измежду стотици модели онлайн.
  3. Устойчиви са на всякакви условия.
  4. По-лесно и по-приятно е от боядисване на стените от бояджия или художник.
  5. Не струват скъпо.
  6. Невроятно разнообразие от размери.
  7. Монтажът им е забавен и лесен.
FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (75 votes)
The following two tabs change content below.

webfly

Заниманието със декорация и декоративни елементи ми е непрофесионално хоби. Ето и някои от любимите ми модели като тези.