Дряново – избори 2011

В България предстоят местни избори 2011. Дряново е една от общините, където сили на предстоящата надпревара ще мерят най-различни политически формации. Една от тях е „Дряново да бъде”, която е съставена от отлични професионалисти в най-различни сфери на живота, като това е гаранция за добри времена за всеки жител на Дряново.

Информация за град Дряново и Община Дряново.

Самият град се намира в централната част на България, като той е и център на едноименната община, носеща същото име. Съвсем наблизо се намират Севлиево и Велико Търново, като Дряново е част от област Габрово, въпреки пограничното и разположение между нея и област Велико Търново.

Дряново е малък и китен град, който е разположил своите улици и сгради в самото подножие на Стара Планина. Местоположението му предразполага свързващата му функция на почти всички видове транспортни артерии в тази част на страната между северна и южна България. Населението е около 10 хиляди души, като тази информация се различава значително, в зависимост от своите източници, като варира между 8 500 до 11 000 души.

Дряново има сериозни амбиции в областта на туризма, като една от представените на предстоящите избор 2011 формации – известна като „Дряново да бъде” сериозно подчертава този аспект в предизборните си намерения и програми. Най-силното лице в тазгодишните избори се очертава да бъде Емил Попов, който е и лидер на „Дряново да бъде”.

Според Емил Попов и неговия екип, община Дряново се нуждае от инвестиции, за да се съживи цялостния икономически живот в града и района, като според хората от „Дряново да бъде”един кмет трябва да е силно мотивиран, балансиран и адекватен при всяка ситуация. Това включва спазване на предизборните програми, както и отличен мениджмънт, който да гарантира на гражданите на Дряново светло и обещаващо бъдеще, каквото те очакват от Емил Попов да създаде за тях и техните деца.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (48 votes)
The following two tabs change content below.

Latest posts by krazymir (see all)