Търсите ли „ELECTRONNI CIGARI” в Интернет и защо?

електронна цигара

С влязлата в сила забрана за тютюнопушене в закрити помещения на обществени места, все повече хора търсят електронни цигари. Не че са по-малко вредни, или пък са начин за отказване на цигарите, а просто защото са алтернатива на обикновените цигари, която може да бъде използвана на местата, в които е забранено пушенето.

Всъщност, първоначално се твърдеше, че са по-безвредни както за активните, така и за пасивните пушачи. В последствие обаче тази теза беше опровергана, след като са проведени изследвания за тяхната безвредност, и е установено, че в никотиновата течност се съдържат и други съставки, но изборът им преди истинските е наистина едно по-добро решение за Вас и Вашия организъм.

В интернет пространството, всеки който желае, съвсем свободно и безпроблемно може да се снабди не само с електронна цигара, а и с всички необходими аксесоари за нея. И тъй като пазаруването онлайн навлиза с пълна сила в нашето ежедневие, все повече хора търсещи електронни цигари, го правят именно в Интернет.

Нека обърнем внимание обаче, на това, какво свързано с електронните цигари, и как се търси в глобалната мрежа. Отваряйки най-често използваната интернет търсачка (Google), като започнете да пишете фразата „електронни цигари” или „electronni cigari”, само при изписване на първите няколко букви, отдолу ще се появят най-често търсените фрази, започващи с тези букви. Ще видите, че тази фраза е често търсена, независимо по кой от двата начина ще бъде изписана. Дали е търсена просто информация за този продукт, или е търсен самият продукт с цел да бъде поръчан и закупен, няма значение. По-важното в случая е, че голяма част от потребителите използват латиницата като начин на писане в интернет. Мен лично, това ме дразни изключително много – аз съм привърженик на писането на кирилица, и когато видя, в интернет пространството, нещо написано на латиница, просто го пропускам, без значение колко важна информация съдържа то.

Нека се върнем на темата – търси ли се „electronni cigari” в Интернет, и защо? Отговорът е еднозначен и ясен – да, въпросната фраза, изписана именно по този начин често се търси от потребителите в Интернет пространството. На някои хора, това им е останало от небезизвестният чат MIRC, който беше най-използваното средство за комуникация в Интернет, преди няколко години.

Тогава, може би всички хора ползващи Интернет, пишеха само на латиница. С времето обаче, част от тях преминаха към абсолютно писане на кирилица, други обаче и до ден днешен продължават да използват латиницата като начин на писане в глобалното пространство – независимо дали комуникират с някой, търсят нещо в Интернет или просто изказват мнение. Както вече казах, виждайки такова мнение, аз го пропускам, без дори да го зачета.

Писането на латиница в интернет, води до изкривяване и разваляне на правописа в реалния живот. Това се дължи на факта, че някои букви от кирилицата нямат точен аналог на латиница и биват замествани с други символи.

Ето например, вместо буквата Ч се изписва цифра 4, вместо Ш – 6, вместо Ъ – A или U, и т.н. И най-често допусканата, от такива хора грешка е, че в реалния живот вместо думата КЪЩА, пишат КАЩА. Знам че звучи нелепо и недопустимо, но е факт. Но винаги ще ни поправят и пак ще ни насочат към търсения от нас резултат. Независимо дали търсите електронни цигари, никотинови течности или дори и нещо извън този обсег, Вие ще бъдете насочен към правилния продукт или услуга.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (52 votes)
The following two tabs change content below.
eSale.bg е рекламна агенция, изградена от професионалисти в областта на интернет маркетинга, PR и рекламата и като такава тя приветства всеки един нов рекламодател, търговец, афилиейт или уебмастър. Успехът на компанията е изцяло обвързан с успеха на нейните партньори и клиенти.