Електронни цигари за еднократна употреба

Електронна цигара за еднократна употреба

Осъзнавайки вредата, която носи традиционното тютюнопушене, много пушачи желаят да прекратят тази зависимост. Но за съжаление желанието им за пушене остава силно, което прави тази зависимост да изглежда в очите им непреодолима. За щастие има начин за бягство от множеството вреди на тютюнопушенето и това е в лицето на алтернативата им, а именно електронните цигари за еднократна употреба. Това иновативно устройство трябваше да извърви не лекия път от разработване, тестване и сертифицирането му от медицинските служби и вече може да бъде открито на пазара.

Какво представлява електронната цигара за еднократна употреба

Електронната цигара за еднократна употреба изглежда до известна степен като познатата цигара. Пушенето на подобен тип устройство е далеч по безвредно от тютюнопушенето, тъй като не произвежда вреден за тялото дим (няма горене), а генерира пара с приятен аромат. С този тип електронни цигари за еднократна употреба потребителят има възможността да открие пълноценният свят на вейпинга, където няма досадна сутрешна кашлица, сухота в гърлото и неприятен мирис по дрехите.

Предимства на електронните цигари за еднократна употреба

 • Тя работи на същият принцип като своите аналози за многократна употреба. Парите генерирани от ароматна вейп течност, се вдишват и освобождават. Но това, което е по-важно – много от карциногенните и токсични съставки на тютюна не попадат в тялото, както от пушенето на традиционните цигари.
 • Ръцете и дрехите на пушача нямат неприятна миризма. Този факт е много важен за онези хора, чиито професии са свързани с постоянен контакт с хората.
 • Еднократната електронна цигара е изградена от висококачествена и издръжлива конструкция, в повечето случай от алуминиева сплав. Този тип устройство осигурява работа без преливане на течността.
 • Електронната цигара за еднократна употреба е изключително компактна и удобна употреба при пътуване. Не е необходимо да носите течност, зарядно устройство и други аксесоари със себе си, както при електронните цигари за многократна употреба.
 • Този тип устройства са изключително подходящи за онези потребители, които все още не са се ориентирали при избора си на вейп устройство подходящо за тях. Опитвайки еднократна електронна цигара като опция биха могли да опитат няколко вкуса за да могат да преценят кой вкус им допада за по-нататъшна употреба. Това би ги улеснило и при преминаването им към електронната цигара за многократна употреба, където вече ще знаят кой вкус им харесва. По този начин потребителят ще реализира и икономическа полза, тъй като електронните цигари за многократна употреба имат по нисък разход за консумативи и течности.
 • Установено е, че електронната цигара за еднократна употреба замества една и половина до две кутии обикновени цигари. И като се вземе предвид факта, че потребителят и околните му няма да вдишват вредния дим – ползата е очевидна.

Еднократни електронни цигари без никотин

Еднократните електронни цигари без никотин са една от разновидностите на подобни устройства. Теса чудесна алтернатива за случайни пушачи или тези, които се отказват. Широка гама от марки и видове дава на потребителя избор в зависимост от предпочитанията и портфейла.

Без съмнение електронните цигари за еднократна употреба са най-лесният начин за вейпинг. Тъй като при тях няма резервни части, не е необходимо да ги разглобявате, те просто съдържат батерия и запечатана течна касета. И все пак трябва да се придържате към определени правила, когато използвате вейп системата за еднократна употреба. Колкото и лесни да са за използване, има някои неща, които трябва да знаете.

Как да използвате правилно електронна цигара за еднократна употреба.

 • Не ги съхранявайте при екстремни температури; не забравяйте, че вътре в тях има литиево-йонна батерия.
 • Не се опитвайте да ги „хаквате“, за да ги напълните с течност; това може също да причини пожар и повреда на устройството.
 • Изхвърляйте ги както другите литиево-йонни батерии в определените места за това.
 • Устройството е винаги включено, няма нужда да го хвърляте или използвате за други цели.
 • Не запушвайте въздуховодите при изпускане (обикновено отворите за въздушен поток са разположени в самото дъно на устройството); покриването на въздушните отвори по време на употреба може да изгори касетата.
 • Изхвърлете устройството, когато усетите, течността му привършва, дори когато батерията продължава да работи. Ако вдишвате, можете да поемете част от изгорели памук вътре.
 • Броят на вдишванията е равен на две кутии цигари средно, в зависимост от обема на устройството.
FacebookTwitterLinkedIn
4.4/5 - (80 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.