Еманципацията или поредната фалшива кауза

Когато приятелят ти те целува по гърдите много се кефиш, обаче идва кофти въпроса – „Леле,това нямаше ли нещо общо с Едиповия комплекс?

Той търси майката в мен, сега ще иска и да му готвя, да му чистя, пране и т.н и т.н, свърши се с любовта“ , a когато ти решиш да ставаш кадрови войник, това нямаше ли нещо общо с комплекса на Диана и въобще всички тези мечти, които са по скоро за мъжете не за жените?

А колко ни беше хубаво докато просто бяхме дами, целуваха ни ръцете, ухажваха ни и нашето единствено задължение беше да сме мили и красиви. Но в един момент се „дианите“ и казаха, че трябва да сме равни. То лошо няма и бай Тошо (лека му пръст) говореше същото, ама от тая идеология намазаха малцина. Тая работа започва нещо да понамирисва. Представяте ли си, все едно сърната да каже,че иска да стане лъв, ама тя не е толкова тъпа, живее си живота като такава и няма никакви комплекси.

Има и един много интересен момент, който май лежи в основата на тази идея , ако е така обаче той би бил много коварен, а именно – равни в това, което ни изнася, за другото да му мислят мъжете, все пак ние сме дами. Без коментар… Тази война взе да дразни.

В края на краищата „Всяка жаба да си знае гьола“. Може би по-достойният вариант ще е да приемем пола си и да продължим напред, отколкото да водим някаква безсмислена битка, от която ще се роди едно безполово същество изгубило себе си. В края на краищата от теб зависи!

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (76 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.