Евтини или скъпи климатици

У нас традиционно най-силния фактор, който влияе при покупката на стоки и услуги е цената им. Именно това е причината да обърнем внимание на по-скъпите и по-евтини климатици. Особено значение при избора на климатици във Варна, а и по цялото Черноморие за летния сезон се отдава на тяхната рентабилност, тъй като много заведения подменят своите по-стари климатични инсталации с по-нови и надеждни.

Нека разгледаме какво предоставят по-скъпите климатици, за сметка на по-евтините си събратя, като мисля е пределно ясно, че най-силното качество на вторите е тяхната ниска продажна цена:

  • дълъг експлоатационен живот – това качество ви обещава да използвате по-скъпия си климатик няколко години по-дълго от евтиния такъв. Това се постига, благодарение на редица подобрение, които се въвеждат постоянно от световните производители на климатици.
  • модерната електроника – чрез множеството високотехнологични решения днешните климатици са изключително комплексни уреди. Колкото по-нов, а респективно и по-скъп е един модел, толкова по-широки възможности в услуга на потребителя предоставя той.
  • по-висока ефективност при големи температурни амплитуди – по-новите модели предлагат по-голям температурен диапазон на безпроблемна работа. През зимата можем да се уверим в това при най-ниските температури, а лятото закупените от потребителите скъпи, но качествени климатици във Варна са доказателството за ефективност и в най-големите жеги.
  • шум – забравете дразнещото бръмчене на старите евтини климатици. Новите модели предлагат изключително ниски нива на шума при работа, като така допринасят за цялостния комфорт и удобство на своите ползватели. Съизмеримите нива на шум често са еквивалентни на шума, генериран от домашното осветление.
  • ефективност и понижени разходи за електричество – по-скъпите нови модели климатици са и изключително ефективни. Отдавна закупуването на климатици не е кич, а инвестиция, която осигурява икономията на хиляди левове от сметки за електричество. На практика днес за формиране цената на климатици се взима най-вече фактора, определящ тяхната ефективност, т.е. колко средства ще спестят те на закупилият ги потребител.
FacebookTwitterLinkedIn
3.9/5 - (89 votes)
The following two tabs change content below.
Ангел Евтимов а.к.а. thunder_go