Fashion маниаците

„Суетата е любимия ми грях“- казваше Ал Пачино в култовия филм „Адвокат на дявола“.Визия,визия,визия…

Лъскавата опаковка и добрата реклама са толкова силни оръжия в ръцете на модните дизайнери,че в един момент се стига дотам – дрехи,които противоречат напълно на каквито и да е естетически принципи да станат хит. От телевизионния екран се показва поредният „fashion гуру“ и бълва новост след новост, а неговите поклонници попиват като гъба всяка негова дума и жест.

И докато обикновения човек превключва канала, то в мозъка на fashion маняка вече се заражда идеята как да надскочи себе си и за пореден път да шокира околните с нова прическа, якенце или „сандалки от Mall-a“.В стремежа си да се покажат те стигат до крайности, често непонятни за нормалните,отружени хора,свикнали да се борят със зъби и нокти в своето ежедневие за елементарни блага и неподозиращи за тайния свят на „fashion маняците“.

Още по-забавно е когато „fashion-ът“ пристига с „чартър“ от село и в опита си да прикрие своето месторождение и да се слее с градската тълпа той се превръща в поредния селянин,неосъзнал,че „fashion-ите“ в големия град са всъщност от село.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (53 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.