Футболни залози с хендикап

След като навлезете по-навътре в света на залозите може да се поинтересувате за възможностите, които предлагат т.н. хендикап или преведено на български, футболни залози в които фиктивно единият отбор стартира срещата с гол или голове преднина или дефицит. Чрез тези залози можете да изкарате добра печалба от среща, кото има твърде нисък коефициент за да се играе на твърд знак.

Обикновено на отбора, който има по-малка вероятност да спечели се дава предимство от един, два или три гола т.е. вместо от 0:0 фиктивно срещата започва с преднина за единия отбор и дефицит за другия.

Повечето сайтове за залози предлагат голямо разнообразие от спортове, които предлагат хендикап залози. Разбира се за различните спортове са различни и стойностите на хендикапа. Например за една футболна среща е стандартно хендикапа да е 1 или 2 гола, докато в една баскетболна среща например той може да достигне и до 20.

Друга разновидност на хендикапа, която придобива все по-голяма популярност и е на път да измести традиционния хендикап е Азиатския хендикап. Той намалява възможните изходи на срещата от 3 на 2. Например ако при зададено предимство за единия отбор от един гол възможностите за краен изход са 3: победа за отбора с фиктивна преднина ако мача завърши Х или с победа за отбора с хендикап; равенство ако другия отбор победи с точно един гол разлика; и победа за другия отбор ако успее да победи с 2 или повече гола разлика. При Азиатския хендикап равенството отпада като изход понеже хендикапа не е цяло число. Този тип залози имат само 2 възможни изхода. Например стандартния Азиатски хендикап за футболни срещи е 0.5 гола. Ако отбора, който има предимство завърши наравно или спечели срещата  той печели, ако другия отбор спечели срещата независимо с колко гола разлика печалбата отива за него.

Хендикап залозите придават голяма вариативност на възможностите ви за залози. Те обаче крият и известни рискове, които трябва добре да проучите преди да се възползвате от тях.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (32 votes)