Гаражни врати

Гаражни врати се използват почти навсякъде днес. Те са едно модерно и удобно решение за всеки, който притежава гараж и желае той да бъде максимално удобен за използване.

Възможностите за поръчка на гаражна врата варират изключително много, като може да поръчате гаражна врата с най-различни размер, като фирмите предлагащи гаражни и автоматични врати най-често имат възможност да ви предложат такива с размери:

  • Ширина на гаражна врата – от 2 метра до 5,5 метра
  • Височина на гаражна врата – от 2 метра до 3 метра

Преди да изберете подходящата гаражна врата от съответната фирма са длъжни да ви помогнат, посредством подходящ образец, за да гарантират идеалното оразмеряване и вграждане на вратата.

При покупка и монтаж на гаражна врата може да пожелаете и някои допълнителни екстри, които да улеснят вашите действия с нея за в бъдеще. Например:

  • Цвят на гаражната врата
  • Елементи – линии или касети
  • Защита на вашите пръсти от прищипване, благодарение на специална предпазна система
  • Интеграция на прозорец в гаражна врата, поставен от експерт по гаражни врати и стъклар
  • Врата за пешеходци в самата гаражна врата
  • Автоматично управление, посредством двигател и дистанционно за управление на вратата
  • Допълнителни екстри като съществува възможност за инсталация на фотоклетка, сигнално осветително тяло, светофар и т.н.

Най-модерните гаражни врати използват автоматизирани системи, за да осъществят комуникация със собственика на гаража, а това дава възможност за едно чудесно сътрудничество между човек и машина. Автоматични врати, като подклас на гаражните врати придобиват все по-голяма популярност заради лесната работа и широките си възможности.

Освен в бита, съществуват и индустриални гаражни врати, които подпомагат функционирането на фабрики и заводи в цял свят. Някой от най-известните представители за производство на гаражни врати в света са канадската фирма Richards-Wilcox, както и руската Doorhan.

Закупуването и инсталирането на гаражна врата е не просто удобство, а и сигурен начин да защитите своя автомобил от набези на нагли авто-апаши и хулигани. Осигурете спокойствието на вас и вашето семейство, като изберете гаражни врати от фирма АССИСТ ЕООД, гарантирайки си качество и сигурност.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (87 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.