Готови ли сте за приключения

евтини хотели

Безспорно дестинацията, която сте избрали за почивка има значение за това как ще прекарате свободното си време. Все по-малко обаче хората обръщат внимание и на факта, че резервираните хотели също са от значение за ваканцията им. И тук не става въпрос за удобства и добро обслужване, неща които вече почти навсякъде са задължителен компонент от представянето на един хотел, а за дизайнерски решения.

Хотелът, който задължително трябва да бъде посетен от любителите на нестандартното и необичайното се нарича Propeller Island и се намира в Берлин. На сайта на хотела можете да разгледате всички нестандартни предложения за стаи, като под всяко от тях има кратко описание на стаята, както и цената за нейната резервация.

Тук ви представяме няколко стаи, които ни направиха впечатление и смятаме за ключови в този хотел:

Клетка

Преживяването в тази стая е свързано с много червен плюш, елегантни мебели и едва ли би било същото, ако в нея нямаше две клетки. Стаята е за двама, а по средата й са разположени две клетки с метални решетки, на около 1,5 м. от пода. Всеки избира какво да прави в тези клетки, като към това трябва да споменем и опцията да дръпнете по такъв начин завесите в стаята, че да позволите на съседите ви да наблюдават това, което правите. Казахме ви, хотелът е странен.

Затвор, но приятен

Друга интересна стая в хотела е тази на затворническа тематика. Стаята е в сюрреалистичен стил и по-скоро прилича на анимационен вариант на въображаем затвор. В края на вечерта всички гости са подканени любезно да избягат на свобода като пробият дупка в една от специално направените стени и се спасят. И преди да сте се ентусиазирали твърде много, само отбелязваме, че тоалетната е в самата стая, точно както в затвора.

Стая, пълна със символи

Стаята буквално е пълна със символи и изображения. В нея има над 200 уникални черно-бели картинки, които ще ви засипят с храна за размисъл. Мебелите в стаята могат да бъдат нареждани така както вие желаете. По този начин всеки гост може да си направи свой собствен вариант и да съчетае символите от интериора така както смята за най-добре.

Източник: evtiniHoteli.net

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (32 votes)
The following two tabs change content below.

Ivanov

Latest posts by Ivanov (see all)