Хайнц разгадал жестовете на Стаско във финала на СПС

Световният покер шампион Пиус Хайнц заяви, че е успял да разчете знаците издаващи неговия опонент Мартин Стаско от финалния хедсъп на основното събитие от Световните Покер Серии (СПС), което му донесе печалба от 6,5 милиона евро.

Хайнц е първият световен шампион на Германия участвал в кръга от Европейския Покер Тур (ЕПТ), провел се в немската столица. Товa е и неговото първо участие в ЕПТ Берлин, откакто спечели основното събитие на СПС.      Ако вие все още не сте достигнали нивото на тези играчи, може да практикувате уменията си в сайта на Betfair.

По време на големият финал стана ясно, че и двамата професионални покер играчи са успели да разгадаят жестове в поведението на своя опонент, които ги издават, но чак сега Хайнц разкри пред немските журналисти, че Стаско е избягвал да го гледа в очите, когато е блъфирал.

Световния шампион заяви пред немската преса:

„Трябва да контролираш както твоето тяло, така и емоциите си, защото е много важно по време на игра да концентрираш вниманието си върху това, което се случва на масата.”

„Започваш да забелязваш някои неща, като това какво прави даден играч със своите чипове, когато блъфира. Това са някои наистина малки и незначителни неща, които играчите не осъзнават, че правят, но ти ги забелязваш, ако внимаваш достатъчно дълго време.”

„Аз го гледах внимателно и достатъчно дълго време, защото бях сигурен, че той се издава по някакъв начин. Когато играя с други играчи, които са много опитни се опитвам да не гледам в тях.”

„С него обаче бях сигурен, че ми дава някакви знаци, които трябва да намеря и когато той не ме погледнеше, обикновенно това означаваше, че блъфира.”

22-годишният Хайнц, започва да играе покер едва преди три години, но бързо заема своето място сред елита. Като по този повод той допълни:

„Отначало започнах да играя с приятели в домашна обстановка, но след това открих покер онлайн сайтовете. Регистрирах се и започнах да играя там и моята игра постепенно се подобри.”

Вие също може да спечелите, като вземете вашия покер бонус Betfair.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (28 votes)
The following two tabs change content below.

georgi.ivanov