Идва „Пепел от Рози“

Обичате ли да чоплите семки? Малко е ориенталски и по турски, но колко пакета само ще изчоплите след 23 февруари когато започне новия турски сериал „Пепел от рози“. Тия турски сериали са по-зарибяващи и от цял чувал ядки или чипс. Бабите ще се залепят пред телевизора и ще започнат да се вайкат за изкусните семейни ценности, каквито са широко разпространени в турските сериали. Покрай тях и внуците ще започнат да ги гледат, а току виж и проговорили на турски език.

Така постепенно цялото семейство вече се е събрало да гледа турски сериали и да преживява с чувствата на главната героиня в Пепел от рози. То и живота ни вече е или пепел или рози. Хората живеят като в турски сериал, защо да не ги гледаме поне?

Пепел от рози е един типичен турски сериал. Дори по-добър от предишните и по-зарибяващ. Турските сериали са едни от най-одумваните в България. То не беше Листопад, Опасни улици, а сега и Пепел от рози. Още не е дошъл този сериал и вече името „Пепел от рози“ се носи от уста на уста.

Както почти във всичко друго и по този въпрос нашето общество се е разцепило на две.

Такива, който обожават до умопомрачение сериали като „Пепел от рози“, защото сюжетите на турските сериали не били изсмукани от пръстите. Други сядат вечер да ги гледат с удоволствие защото са изпълнени с някак чисти помисли, добродетели и нравствени, морални ценности.

Много хора обаче ги ненавиждат и изсипват цялата мъка и злост, останала още от турското робство до сега, чудят как е възможно да пускат такова нещо по Българска телевизия и не пропускат да ги оплюят на всяка цена.

Вие от кои сте?

Няма значение след като погледнеш от страни и ще видиш, че цялата ни държавица е точно като „Пепел от рози“ обикновения турски гражданин мисли, че това е тяхна провинция. А на нас не пука просто си гледаме турски сериали, както преди гледахме мексикански, бразилски и все възможни сапунки.

А дали те не са по-добри след като показват редица морални ценност, които ни липсват?

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (74 votes)