Има ли хора, които не харесват онлайн радио

В България и не само съществуват не малко хора, които не харесват онлайн радиото. Повечето от тях смятат, че интернет е част от  ”световната конспирация”, която цели да унищожи света. Винаги сме твърдели, че има свобода на избор и всеки може да харесва или да не харесва нещо включително и възможността да слуша радио по интернет.

Има и един друг обществен слой, който не харесва radio online поради консервативни разбирания свързани с тръпката да слушаш станциите на остарелия транзистор. За разлика от тези, които мислят конспиративно относно глобалната мрежа тук нещата се свеждат по-скоро до отказа на един кръг радио любители да приемат интернет като възможност да слушат радио предаванията от целия свят чрез компютър.

Третата графа слушатели, които изпитват неприязън спрямо радиото по мрежата са по-възрастните хора, които са свикнали да си пуснат вефа на масата в кухнята и да набримчат поредния чалга хит, не че последното е невъзможно и в онлайн среда.

Общо взето има противници на радиото в нета и никой няма право да им се противи. Естествено обаче ние можем да ги уверим, че онлайн радиото крие и определени удобства, които не са за подценяване. Аргументите, които ще използваме в полза на интернет радиото са, че може да го пускате навсякъде в света стига да имате компютър и връзка с мрежата.

Много от работещите в чужбина са родени в различни точки на България. Те уважават дадени радиостанции, които няма как да хванат чрез приемник в Америка, Африка, Азия например радио FRESH. На помощ идва вече набралото популярност онлайн радио, което може да пуснете по всяко време на личните си компютри.

Дори да имате причина за да не харесвате онлайн радио то ние ви предлагаме да експериментирате със сайт, който ви дава достъп до хиляди станции и то не само Български такива.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (94 votes)
The following two tabs change content below.

onlineradio

Latest posts by onlineradio (see all)