Интересно забавление за любителите на игрите


Връзката между сериала „Приятели“ и играта Крапс

Преди няколко дни гледах една серия от моя любим сериал „Приятели“ и определено много се забавлявах. Впечатление ми направи момента, когато Чандлър и Моника се озоваха в едно казино и играеха интересна игра със зарове, целта на която беше да се познае сбора от хвърлянето. Всички така се забавляваха и печалбите бяха толкова примамливи, че реших да науча основните й правила и стратегии.

Сърфирайки в интернет, разбрах, че тази игра се казва Крапс и е разпространена, както в live казината, така и в редица сайтове. Информирах се кои са най-утвърдените онлайн зали, в които мога да се насладя на този забавен вариант. Забелязах, че в малко от реномираните сайтове е застъпена тази игра със зарове. За да можете да я играете, в някои онлайн казина е необходимо първо да свалите софтуера, а в други се предлага опция за директна игра през браузъра ви.

Безспорно бях особено очарован, когато разбрах, че има вариант за Online Craps free и мога първо да се поупражнявам напълно безплатно, без да влагам лични средства. Тествах един от утвърдените сайтове, възползвах се от опцията за демо игра с виртуални пари и след това реших да усетя тръпката от истинската игра. Направих малък депозит и забелязах, че в залата се предлагат ексклузивни бонуси за ново регистрирани играчи. Поинтересувах се какви са условията и сроковете на тези оферти, определено изглеждаха много примамливи и реших да се възползвам. Един мой близък приятел ме посъветва да не се заслепявам от размера на бонусите, защото не винаги най-високите са най-лесни за получаване. Определено се оказа прав, сравних няколко оферти и си избрах най-добрата, която бързо се усвоява.

Оказа се, че много мои приятели също прекарват свободното си време, като се забавляват с разнообразните игри, които се предлагат в интернет. Показаха ми едни от най-популярните варианти и ме информираха къде ще намеря най-атрактивните промоции. Чрез тези интересни игри определено разнообразих сивото си ежедневие, а отгоре на всичко спечелих и страхотни награди.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (67 votes)
The following two tabs change content below.