Изгорете мазнините и натрупайте мускулна маса с Trec Nutrition

Отслабване и хранене с Workout.bg

Искате ли да изглеждате като моделите от началните страници на списанията?

Този релефен, дефиниран и мускулест външен вид, който ви отличава от всички останали в залата и кара всички да завъртат глави след вас на плажа?

Попитайте хората ходещи редовно на фитнес и те ще ви кажат, че няма да изгорите мазнините и да изградите мускули ако прекарвате всеки час в залата. Така само ще страдате от постоянна преумора. Вместо това трябва да храните тялото си с това, което то се нуждае.

Дневен хранителен прием

Потенциалното пълно оползотворяване на хранителните вещества зависи не само от разнообразния хранителен режим, но и следването на предварителен дневен хранителен план. В зависимост от интензивността на работата и физическите упражнения, тялото се нуждае от храна с различна енергия и хранителна стойност.

Казано по-просто паузите между единичните хранения не трябва да надвишават три – четири часа. Храненето често на малки порции не претоварва храносмилателната система и е много по-добро в усвояването на тези много необходими хранителни вещества.

Независимо дали искате да изгорите мазнините или да повишите обема на мускулатурата си, трябва да се храните 4 – 5 пъти дневно.

Ако нямате време да си приготвите храна в работно време можете да се доверите на висококачествените хранителни добавки Trec Nutrition.

Един вкусен Booster Bar или протеинов шейк Nitroprogen са идеалните заместители на хранене, когато нямате възможност за нормално такова.

Упражнявайте се поне три  пъти седмично

За да изгорите мазнините трябва да добавите кардио упражнения към тренировъчната програма.

За покачване на мускулна маса трябва да изпълнявате резистивни тренировки.

Приемайте повече протеин

Човек искащ да развие мускулатурата си трябва да снабдява организма с по-големи количества протеин поради редица изключително важни причини. На първо място, когато тренирате интензивно губите повече белтъчини от средностатистическия човек на улицата.

На второ място, протеините възстановяват мускулните влакна, които обикновено са повредени след тежка тренировка. Тези, които наистина са заинтересовани да развият фигурата и мускулатурата си могат да се доверят на протеините на Trec Nutrition  като може да използва Whey Pump Extreme.

Тези, които искат да допълнят своята диета с повече белтъчни могат да се доверят на Nitroprogen.

FacebookTwitterLinkedIn
3.9/5 - (79 votes)
The following two tabs change content below.