Къде да гледаме турски сериали онлайн?

Без съмнение турските сериали се превърнаха в най-гледаното нещо по родните екрани. Продукциите на южната ни съседка станаха неизменна част от живота на българите, които с нетърпение очакват всеки следващ епизод, за да се срещнат отново с любимите си герои.

Със сигурност два от най-обичаните и гледани сериали са Листопад и Забраненият плод. Листопад счупи всички рекорди по рейтинг, като прикова милиони зрители пред малкия екран. Най-гледаният сериал в Турция (написан по едноименния роман на Решат Нури), стана любим и в България.

Семейната драма насълзи очите на българите, а Али Ръза (Халил Ергюн), Шефкет (Джанер Куртаран), Фикрет (Бенну Йълдъръмлар), Ферхунде (Дениз Чакър) и останалите герои, завинаги останаха в сърцата им.

Забраненият плод не успя да достигне рейтинга на предшественика си, но все пак спечели голяма част от зрителите. Модерната история за забранената любов на Бехлюл (Звездата от „Перла“ и „Двама завинаги“ Къванч Татлъту) и Бихтер (Берен Саат) се радва на голям интерес.

За голяма жалост на българските зрители, които нямат възможност да гледат епизодите по телевизията, ъплоудърите в торент тракерите Замунда и Арена отказват да качват сериите. Дали заради етническо-религиозни или други причини – не се знае.

Точно за това съществуват и уеб сайтове, които предлагат на своите посетители да гледат всички епизоди, които са излезли до момента онлайн.

Такъв е сайтът сериали.com. Той е създаден от много кратко време и затова сериалите, които можете да гледате там са само два (засега): Забраненият плод и Листопад.

За разлика от vbox7 в сайта всичко е подредено и структурирано и можете да намерите серията, която търсите точно с 2-3 клика.

Надяваме се, че в сериали.com ще можем да задоволим поне по-голямата част от зрителите, които са фенове на най-гледаните турски сериали и ви обещаваме, че за напред ще продължаваме да качваме само хитови сериали.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (57 votes)