Как да изберете подходящ интимен лубрикант

Интимни лубриканти за мъже и жени от Sexo.bg

Без значение дали игрите ви в леглото са бавни и сластни или наситени с бурни емоции, употребата на секс лубриканти е лесен и приятен начин да се насладите на всеки един миг.

На пазара има толкова много и различни видове, което може да се окаже объркващо, особено ако не сте запознати в детайли с особеностите им. За да ви помогнем се обърнахме към един от най-популярните секс магазини за интимни играчки Sexo.bg, които ни помогнаха да направим кратко ръководство, което да улесни избора ви.

Какво значи подходящ лубрикант

Няма подходящ и неподходящ. Истината е, че всеки продукт има ясно описание на опаковката и ако предписанията се спазват няма проблем да изберете изцяло по ваш  вкус.

Основните видове смазки за секс се делят на такива на водна основа и силиконови. Тези, които са на водна основа за идеални за всички видове стандартни забавления. Формулата им е лека, не лепне и се отмива лесно. Това обаче налага при нужда да се нанесе още малко, защото той постепенно изчезва и действието му може да е приключило доста, преди вие да сте.

Аналният секс е толкова приятен и както с всичко останало и тук с нещо  малко може да направите голяма промяна и то към по-добро. Лубрикантите, които ще ви помогнат за тази задача са гъсти и не се отмиват лесно.

Може да изберете такъв, който само ще улесни проникването или специален, който ще създаде лек анестетичен ефект и по този начин, хората, които се притесняват, няма да имат неприятни усещания.

От Sexo споделят, че много клиенти са им споделяли, как с обезболяващите гелове може да се накара дори и най-непреклонната половинка да опита този тип анални игри. Когато няма болка, остава само насладата и удоволствието, които са неописуеми и не случайно са толкова желани.

Специално действие за специални нужди

Ако се чудите за какво говорим, ще ви кажем веднага. Ако често ви се случва да усещате изгарящо желание вътре във вас, но половинката ви игнорира, скрила се зад дебела книга, може да опитате възбуждащите ни лубриканти.

Специалните съставки ще въздейства на всички сетива, за да пробудят желанието за секс. А веднъж щом това стане, няма да можете да спрете, вероятно сте наясно и от собствен опит.

В тази категория можем да добавим с няколко продукта, чието действие не е за всеки и налагат както изборът именно на тези лубриканти, така и внимание при употребата им.

Ако все още не сте наясно, че ви кажем, че вече говорим за фистинг. Този тип проникване е значително по-различен, което прави употребата на качествена смазка задължителна.

Разгледайте и отново ще останете изумени колко много и различни видове има, като не забравяйте, че както с всичко останало и тук трябва да сте отговорни към това с какви темпове и колко точно може да си позволите да проникнете.

В заключение – от какво имате нужда

Като санитарен минимум няма как да не посочим лубрикант на водна основа. Дори и да не покрива всичко, което планирате да направите е по-добре да го имате, отколкото да разчитате само на природата.

Не забравяйте, че винаги може да се снабдите с малки и еднократни разфасовки, ако нагонът ви се прояви на място, отдалечено от дома ви, за да можете да се насладите на хлъзгавото проникване и то да е с вас до експлозивния край на горещите ви игри.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (17 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.