Как да избираме обувки с висок ток

Дамските обувки са тайната тръпка на повечето от модерните жени. Всяка от тях е горд собственик на поне един шкаф, пълен с обувки, с високи токчета.

Един, два модела от тях се носят задоволително често,но останалата част са много специфични и не са слагани повече от 2-3 пъти. Но това не би трябвало да Ви изненадва. Дамите правят покупка подтикнати от моментната емоция. След като те се влюбят в даден модел нищо не е способно да ги спре. Било то неразумна цена или ниско качество.

Хубаво е преди да отидем на търговската улица или да поръчаме обувки от онлайн магазин, да сме много запознати, да знаем как се разпознава оригиналната марка, да знаем как да разобличим нечкачествените обувки,да знаем  кои обувки на висок ток ще са подходящи за всеки ден и доста други съвети, които ще ни помогнат да направим правилния избор.
За да избегнем поръчат на още един безполезен чифт дамски обувки трябва да си зададем тези въпроси :

Приличаме ли на робот когато ходим на висок и стръмен ток?

Младите момичета на около 18-20 години нямат проблем с ходенето да висока платформа дълго време, но за жените около 40-45 години това е невероятно наказание за ходилата. Междувременно повечето дами не могат да ходят с обувки на висок ток, в ежедневието им, и изглеждат като терминатор. Всеки модел дамски обувки с висок ток, дори и най-екстравагантния си има версия с по нисък ток. Най-добре е да се спрем на нея.

Каква материя е най-подходяща?

Дамските обувки се изработват от няколко главни материала: изкуствена кожа, велур и естествена кожа. Препоръчвам Ви да се спрете на велур. При него съотношението между качество и цена е най-добро. Има само 1 почти незначителен минус и това e че не спира водата. Препоръчвам Ви да не купувате зимни обувки от велур, независимо колко красиви са те.
Най-важното нещо преди на си купим избрания чифт дамски обувки е да ги изпробваме.Добре знаем че има широки и тесни крака. Същото важи и за подметките – тесни и широки.
Дори и да сме попаднали на нашия номер е желателно да се сложат, за да бъдем сигурни че кракът ни се чувства добре в тях и ще се чувства добре след цял ден ходене. Всички представители на нежния пол са своеобразен вид хищници, а обувките са тяхната плячка.

Главните търговски улици, отрупани с бутици са дивата природа и всяка дама иска да се докопа до възможно най-добрия чифт обувки с високи токчета. И има защо. Един атрактивен и красив чифт ботуши, сандали или обувки на висок ток Ви кара не само да изглеждате по-добре, а и да се чувствате по същия начин. Няма жена, която да не аслужава подобно нещо, за това тръгавйте по търговските улици в лов на следващия чифт обувки с висока платформа ,
като в същото време се придържате към гореспоменатите съвети. Те ще направят изборът Ви повече практичен от колкото емоционален.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (72 votes)