Как да избирем кухня – от Борман Комерс

модерна кухня

Вашата кухня е голяма? Лесно можете да я подредите и бързо можете да изберете кухненски шкафове.  Друго нещо е  малката кухня.  За да използвате цялото си пространство ефективно, не можете да направите без проект.Според Борман Комерс, кухнята е една от най-важните стаи в къщата. В края на краищата, като правило прекарваме голяма част от времето си в нея. Тук правим много неща: храним се, провеждаме приятелски и семейни срещи, и т.н. Поради това е много важно да се направи така,  че кухнята винаги да е приятна за окото, като и същевременно да бъде по-удобна и уютна. В този контекст, изборът на кухненски мебели следва да се прилага внимателно и сериозно.

И така, какви са основните фактори, които да се имат предвид при избор на кухня? На първо място, внимателно и прецизно измерване на размерите на стаята. Разбира се, ако поръчате мебелите от сериозна фирма, то тя ще вземе размерите на кухненското помещение, но все пак и контрола от ваша страна за предварително оразмеряване не вреди. От Борман Комерс (ако изберете нашата фирма за кухни), ще снемат всички размери на вашата стая, като в същото време ще вземат и предвид  всичките изкривявания по стените, евентуалните  конструктивни промени на пода и стената в ниската си част и други евентуални рискове ще бъдат видяни от фирмата.

На практика, когато са правилно проектирани, кухненските  мебели могат да бъдат доста успешно прикритие на всички недостатъци в стаята, разбира се, ако това е необходимо. Преди пазаруването трябва да се изготви един разумен план -проект за кухнята, за да максимизира пространство и функционалността на помещението.

Не забравяйте, че модерната днес кухня трябва да има в себе си разнообразие от уреди за вграждане, както и осветлени, всички видове стелажи с рафтове, парапети, мебели на колела и много други екстри. Тоест, можете да мечтаете смело, а ние от Борман Комерс да го изпълним. Основната цел е доброто използване на всеки сантиметър от предоставеното ни пространство. При планиране на кухнята, нищо не е невъзможно, като единственото ограничение е пространството и финансовите възможности на клиента.

На трето място,  е добре да сме наясно с факта, колко хора и за кои дейности ще бъде проектирана кухнята. В зависимост от това, трябва да изберете размера на някои от нейните елементи. И това не е само заради това колко хора ще се хранят в едно и също време. Например, в кухнята, освен да се храните, можете да перете, да гледате любима телевизия, да слушате радио и музика и т.н. Ако пък имате малки деца, трябва да се обмисли възможността за това и те да помагат  в кухнята. Това е много по-добре, когато децата се грижат майка си, която по това време, заета в приготвянето на храната.

От Борман Комерс задължително отделят специално внимание на ергономията в кухнята. Трябва оптимално да подредите всичките основни елементи, така че при готвенето да се почувствате максимално удобно и комфортно. Тези елементи, за които става въпрос са хладилника, готварската печка, мивката, плота, маси за хранене, стелажи, чекмеджета и др.

Цветова гама на кухненски мебели не е за подценяване, цветовете при Борман Комерс се избират на база на личните ви предпочитания и вкусове.Когато е необходимо, специалистите на фирмата ще доставят до вашия адрес цветове и мостри на кухненските вратички, за да ги съчетаете с плочките на стената или с ламинирания паркет на пода.

При избора на кухненско обзавеждане трябва да се определи ценовия диапазон. Сега мебелите са такива, че могат да задоволят всички вкусове и бюджети, така че първата ви задача е – за какъв ценови клас ви е необходимо обзавеждането, икономично, добро или елитно.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (68 votes)
The following two tabs change content below.
Борман Комерс - внос на кухни и врати. Представяне на продукцията в мострени салони в град София.