Как да набираме реферали

НЯКОЛКО СЪВЕТА КАК ДА НАБИРАМЕ РЕФЕРАЛИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ СИ ПРОЕКТИ.

В този статия ще разгледам накои от основните , добре изпитани и работещи начини, с които да набираме реферали.

1. Направете си блог или сайт.
По-лесно и евтино е с блог,в Блогър или Уордпрес.Лесно и удобно е направено. Дори на начинаещ няма да му отнеме повече от седмица – две да се ориентира. Сложете рефералния си линк и рекламирайте.

Това не е най-бързия начин. Ще отнеме време и усилия от ваша страна. Трябва да промотирате блога, да пишете често и съдържателно, за да печелите читатели. По-подробно ще напиша отделна статия за това.

Но в дългосрочен план това ще донесе резултати.Колкото повече старание вложите, по-добри ще бъдат те в бъдеще.

2.Друг изпитан начин е с трафик ексчейндж сайтове.

Напълно безплатно може да рекламирате рефералните си линкове. Кликате по реклами и в замяна рекламирате своя. Всички използват това и е доказано, че работи.

Съветът ми е за РТС сайтовете ако сте регистрирани в няколко, си направете страница, на която да са събрани всичките реферални линкове.Най-често във формата на банери. Това ще ви спести време и пари ако влагате за реклама.

3. Включваите се по форуми и блогове с подобна насоченост и коментирайте.

При това в повечето е разрешено да си добавате рефералния си линк или сайт. Но е препоръчително предварително да прочетете правилата на форума, за да не ви изключат и забранят достъп. И разбира се трябва да правите някакви смислени коментари и постове, не просто да си изсипвате рефералния линк. Никои не го одобрява и надали ще имате успех с подобна тактика.

4.А най-добрия и сигурен начин е със сайтове, които са направени точно с тази цел – да набирате реферали.

Регистрирането в рефералните сайтове е лесно , бързо и безплатно. Ето как работят:
Регистрирате се и почвате да печелите кредити.После използвате кредитите за да набирате реферали.
Кредити може да печелите като в РТС сайтовете – от кликане на реклами. По този начин за 10 дни изкарвате за един реферал приблизително. Бавно но сигурно – понякога от другите начине и за повече време и усилия не се постигаттакива резултати.

Друг начин е да се регистрирате като реферали под други членове. Но съвета ми е да преценявяте реално колко време може да отделите и да не се захващате с много ангажименти наведнъж. Защото ще се окаже , че не може да ги изпълните. Има си изисквания – примерно ако е РТС да кликате всеки ден по всички реклами в продължение на 1 -2 месеца и други подобни.

Ако не спазвате изискванията, има наказания и могат да ви забранят достъп накрая. Може да се печелят кредити и ако регистрирате нови членове в сайта като ваши реферали.

Ако намате време, може и да си купувате кредити.Аз лично не купувам, но е по-добре отколкото да рентвате реферали в някои РТС сайтове, които да не са активни и да кликат един път на 2-3 дни.Тук поне има изискване да си активен поне за периода, уточнен предварително.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (65 votes)
The following two tabs change content below.

yankok

Latest posts by yankok (see all)