Как да намерим актуален часовник

Силиконовият часовник е най-изисканият аксесоар за всеки, който има свой начин на живот. Многообразието от дамски часовници затрудява хората какви часовници да носят в определена ситуация. Неприятно ми е когато видя фитнес часовник на бизнес среща или скъп часовник носен на плувният комплекс. За да купите правилния дамски часовник преценете начина си на живот.

Мнението ми е че има силиконови часовници за всякакви поводи, важно е добре да прецените на какви събития ходите вие или човека на който купувате часовника. Когато купувате ODM часовник, знайте, че тези часовници са по-подходящи за спортни зали, а ако вие не ходите на такива места, то тези модели не ви прилягат. Въпреки това неформалните часовници прилягат в голям брой обстановки.

Добре е да си купите поне един такъв тип часовник за всеки случай. И нека бъда честен тези неформални часовници не са модерни те са просто часовник на ръката. Но ако смятате да купите скъп часовник като Curren Multy въпросът е съвсем друг. За да бъде ясно ако вашият часовник измерва пулс, има текстилена каишка, измерва температура немислимо да го носите на специални събития.

Още неща, които трябва да знаете при купуване на нов часовник – Верижка

В нашето съвремие се предлагат часовници с най-различни верижки. В интернет магазините може да откриете мъжки часовници с велурени, от изкуствени материали, метални, керамични, пластмасови, изработени от гума и много други верижки. Бъдете внимателни при избора на часовникова верижка. Металната каишка си подхожда с официални дрехи. Докато пластмасовата каишка се съчетава с анцуг.

Лице на часовника

Друго нещо, когато става въпрос за дамски часовници е формата. Важен елемент е размера на корпуса на часовника. По принцип мъжките часовници разполагат с по-голям циферблат, към 3,5 до 4,5 см диаметър. Часовниците за жени разполагат по-фин размер на циферблата. В последно време дамските часовници стават все по-големи. Произвеждащите пускат в продажба часовници с по-големи корпуси спрямо нормалните.

Водна издържливост на часовниците

Чудесно е да сме способни да се къпем в океана с нов мъжки часовник. Кой носи часовник по време на къпане? Никой?! Харесвам водоустойчивите часовници не защото плувам с тях, а заради ежедневните намокряния от миене на ръце, поливане, пот. Някои часовници издържат само на пот, дъжд, миене други се използват за плуване. Следете за водоустойчивостта на модела часовник от информационната книжка.

Цвят на модела

В крак с модата е циферблата и каишката да са в различен цвят. Тази тенденция я има и при скъпите и при евтините часовници. Затова ако ви трябва формален часовник наблегнете на часовниците с еднакъв цвят. А ако сте се насочили към ежедневен часовник спрете с на шареното.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (38 votes)
The following two tabs change content below.

gonzo

Latest posts by gonzo (see all)