Как да открием и стимулираме G-точката

Дълги години за мъжете е тайна как жените получават своя оргазъм. И въпреки откритието на клиторния оргазъм сякаш все още нещо липсва.
1. През 1950 г. един доктор на име Ернст Графенберг открива дори по – чувствителна от клитора точка, която се намира скрита в дълбините на женската вагина.
2.Това място е познато на света като G – точка (наречена на името на своя откривател). Оказва се, че стимулирането на тази точка води до мощен женски оргазъм за много кратък период от типа “ Благодаря ти Господи“.
3. Истинската G – точка е значително по – груба на допир спрямо заобикалящата я тъкан.
4. Можете да я откриете почти веднага зад пубиса, от страната на клитора, по средата между пубиса(това е костта над входа на вагината) и входа на матката. Размерът и точното местоположение варира за всяка жена. Ето защо е толкова трудно да се открие.
5. Оказването на силен натиск за откриване на G – точката понякога е наложително, за да я извадим на бял свят от нейното скрито местенце и да я стимулираме, за да нахлуе кръвта в нея.
6. Откриването на G – точката е по – лесно когато жената е сексуално предразположена.
7. Сега да опитаме.Сложете я да легне по гръб и с лице към нея вкарайте средния си пръст във вагината, колкото може по – навътре. След това започнете да го движите като галите горната стена ( все едно махате на някой с пръст да дойде към вас, в случая със среден пръст). Продължете да галите докато откриете повърхност по – груба от останалата.
8. Когато си мислите, че сте я открили, дори да няма реакция не бъдете прекалено срамежливи да я попитате дали има свръх чувствителност когато галите там където си мислите, че е точката.
9. Понякога ще помогне използването на другата ръка, с която да я масажирате от външната страна на точката.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (100 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.