Как да открием обеците, които ни подхождат

Обеците са много популярно допълнение към всеки гардероб. Те са едни от малкото златни бижута, които могат да се пригодят за носене както на работа, така и на някакви специални събития. Въпреки това, много хора се чудят кой тип и модел би им подхождал най-добре. Тук трябва да се обърне внимание на няколко различни аспекта, като най-важният от тях е дължината на шията. Хората трябва да имат предвид, че това което стои и изглежда добре на витрината не винаги е подходящо за тях.

Когато хората искат да си закупят златни обеци, те трябва да имат под ръка човек, който да оцени дължината на шията им. Някои хора имат достатъчно добра преценка и опит, за да изберат подходящото бижу и това прави избора по-лесен. Това е от решаващо значение за клиента, за да пробва няколко различни модела преди да направи покупка. Често се случва купувачите да желаят нещо, което им харесва, но то определено да не им стои добре. Тогава се наместват професионалните продавач-консултанти, за да помогнат и да се направи най-добрият избор.

Хората с по-къса шия трябва да изберат обеци на винт. Въпреки това, все пак е възможно да се възползват от моделите, които съвсем леко висят. Тези, които имат по-дълга шия имат малко повече късмет. При тях могат да се изберат както обеци на винтове, така и всякакви дълги и висящи обеци. Пропорционалността на златните обеци е това, което ще ви спечели комплименти, а не толкова модела. Все пак може да се направи комплимент и на човек с непропорционални обеци, но това се прави с цел да не се обиди човека.

Когато се купуват обеци от Интернет е важно да се знаят някои неща, защото няма да имате възможност да премерите обеците. Повечето сайтове имат описани характеристиките на бижутата с добавена снимка. Трябва да се има предвид, че обеците в сайта изглеждат по-малки. Затова хората трябва да си представят как би изглеждала шията им на снимка в Интернет. По този начин може да се добие представа за пропорционалността на обеците спрямо шията.

Важно е да се спомене, че при избора на златни обеци дължината на шията играе и друга роля. Дългата шия доста по-често е слаба, докато по-късата е по-широка, а това е много важно при избора на подходящ модел обеци.

В заключение можем да кажем, че едно малко по-обстойно и задълбочено търсене, човек може да се сдобие с обеци изработени от злато, които ще подчертаят неговите идентичност и стил.

Васил Георгиев

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (49 votes)
The following two tabs change content below.

Latest posts by Васил Георгиев (see all)