15 начина да побъркате жена си ?!!

Ако у дома сте подложен на постоянен психо терор от страна на своята половинка, то може би е време да отвърнете на удара и да си припомните, че преди всичко сте мъж…

 1. Уж по погрешка я наречете с името на кучето, а после отричайте.
 2. Отговаряйте на въпросите й с въпроси. За предпочитане по съвсем друга тема.
 3. Свийте и малко джинсите, когато тя реагира с репликата „Май съм напълняла“, вие отговорете, че я харесвате с повечко месо по нея и да не се притеснява, защото пълните жени са на мода.(Не на анорексията)
 4. Винаги, когато пътувате за някъде отказвайте да питате за посоката, дори ако случая е от тип „Ще ходим в Бургас, но това май е Варна.“
 5. Наречете я с името на майка си и после отричайте, че сте го направили.
 6. Започнете да говорите на кучето посредата на важен разговор с нея.
 7. Купете и бормашина за Свети Валентин.
 8. Никога не й давайте точен отговор.
 9. Оставете вестника или компютъра си на страница по темата за пластичната хирургия.
 10. Отговаряйте на въпросите с „Да,скъпа“ .
 11. Когато ви попита знаете ли какъв ден е днес(годишнина), скочете от дивана и пуснете телевизора за да чакате някой мач.
 12. Кажете и пред приятели,че имате  мечта да правите тройка с още една жена. Не че тя не ви задоволява, а просто сте любопитен.
 13. Кажете и каква яка мацка са наели във фирмата в която работите и я опишете до най-малкия детайл, а след това и кажете, че тя не е ваш тип, твърде е готина за вас(мацката).
 14. Когато ви се натяква нещо, отговаряйте с „Да, добре“ на всичко и правете нещо друго по време на целия разговор.
 15. На нейния рожден ден й подарете куки за плетене.(да си запълва времето – все пак е на години вече 🙂 )

 

*Внимавайте да не докарате жена си до самоубийство, ако много ви обича…което ако сте решили да прибегнете до горните неща явно не е точно така, заради честия нарцисизъм и егоизъм на нераждалите жени

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (58 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.