Как да се разнообразяваме в свободното си време?

Какво може да правим в свободното си време? Четем книги, гледаме телевизия, излизаме на разходки, ходим по дискотеки, стоим пред компютрите и какво ли още не. Всякакви идеи и възможности, но дали това не писва на някои хора? Именно смятам това за причината хората да решат да търсят повече разнообразие и забавление.

Такъв вариант обикновено са спортните залози, казино игрите, покер и бинго. Предполагам всички сте чували за тези игри, а голяма част от вас са ги и пробвали. Аз не намирам нищо лошо в това, стига да не се прекалява. Най-важното е да се играе за удоволствие и развлечение. В противен случай рисковете за фатален край са много по-големи.

Аз лично много често играя слот машини онлайн, като това са ми любимите игри. Когато нямам какво да правя или съм отегчен, влизам в Интернет с ясната мисъл, че ще похарча едни 20 лева например и си избирам някоя ротативка. Предимството ми в играта онлайн е, че мога всеки път да играя различни игри, което няма как да ми писне. Някога се е случвало да играя с часове, защото ту се вдигам нагоре, ту падам. Машината не иска да ми даде, но в същото време не иска и да ми вземе парите. Но разбира се това не продължава вечно. Когато загубя просто спирам и си пускам някой филм или излизам навън.

Най-голямата грешка според мен е да си повярвате, че сте близко до голямата печалба или дадения джакпот и машината всеки момент ще ви го даде. Това е много често срещан проблем сред хората, който в повечето случаи само вреди. Така само рискувате да загубите всичко налично. Затова смятам, че моята система е най-добра – забавлявам се без да мисля за печалби и се наслаждавам на играта. Ако загубя, аз вече съм го приел и съм се примирил, затова и не ми прави впечатление. Обаче ако спечеля, идват едни пари от нищото и мога да изляза и да почерпя приятели или да си купя нещо.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (77 votes)