Как да си изберем парфюми, с които хората да ни разпознават?

Ароматите, с които могат хората да ни разпознават трябва да бъдат подходящи да се използват всеки ден. Ухания, които са на разположение като парфюми и EDT са идеални, тъй като могат да се ползват през цялата година. Опишете с какъв тип аромат предпочитате да бъде парфюма ви на служителя в парфюмерийния магазин, така че да може да ви предложи различни варианти.

Опитайте да тествате само два или три аромата в даден момент, защото в противен случай обонянието ви може да ви подведе. Обърнете внимание на връхните, сърдечните и базисните нотки и проучете от какви аромати е съставен, така че да можете да откриете други подобни парфюми, които да пробвате. Посъветвайте се с приятелите и семейството си, разберете техните мнения за аромата, тъй като те също ще трябва да живее с него!

Парфюмите създават трайни спомени в съзнанието на всеки човек, за това ако искате да ви свързват с вашия любим аромат, тогава е важно да използвате само него и да избегнете смесването с много тълпи от хора, тъй като ароматите се смесват. Опитайте да наслагвате аромата, които ви харесва с помощта на едно и също ухание в продуктите за баня и тяло. За да бъде вашия аромат навсякъде около вас тогава ще е необходимо да парфюмирате чантите си, джобовете на дрехите и чекмеджетата, където съхранявате вещите си. Така можете да сте сигурни, всички около вас ще ухае на любимите ви парфюми.

Изборът перфектният аромат може да отнеме време, но си струва усилията. Малко проучвания и с помощта на съветите по-горе може да ви помогнат наистина да откриете най-подходящия за вас аромат. Не забравяйте само, че преди да закупите даден парфюм задължително го тествайте на кожата си изчакайте известно време, защото аромата му се изменя. Ако след 2-3 часа продължава да ви харесва значи сте открили вашия уникален парфюм, с които хората ще ви разпознават.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (46 votes)