Как да ви объркат със знаменистост

Нужни елементи:
Gsm от готините (те винаги говорят по мобилния си телефон)
Очила с големи и тъмни стъкла.
Шапка с козирка.
1. Всичко е до настройка. Първо трябва да се отделите от тълпата. Готиното е, че хората започват да ви обръщат внимание и започват да гледат към вас и да наблюдават какво правите. Никога не ги поглеждайте и си дръжте главата наведена надолу.
2. Много важен компонент е и как сте облечени и въобще цялостния ви стайлинг. Независимо дали сте мъж или жена се правете на уж обикновено облечени, но някой са по обикновени от други, точно за това говоря. Бъдете сигурни, че носите шапка и очила навсякъде и особено в закрити помещения.
3. Носете определени дрехи.

За жени: протрити джинси, ниски обувки и примерно риза до бедрата.(така ще изглеждате арт чики-рики, хората винаги заглеждат такива хора).
За мъже: Износени тениски, изсулени джинси, някакви чехли от типа с един пръст.Това е визията, която използват актриси като Линдзи Лоуън, Джесика Алба и др.При мъжете това са Аштън Кътчър, Брат Пит и т.н.

4. Отново се връщаме на поведението. Говорете винаги на мобилния си телефон, дори да няма никой от другата страна на линията (споко, няма да ви вземат за селски идиот). Винаги разглеждайте електрония си бележник – какво да ядете и да пиете, дори и докато се разхождате по улицата. Все едно сте изключително ангажиран и всеки иска да отнеме от времето ви.
5. Ако някой ви попита за посоката обърнете се към него и на малко по-нисък тон му кажете, че не раздавате автографи.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (29 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.