Как да накараме едно момиче да говори с нас

Това е хубав въпрос, но смятам че въпросът ще звучи и по-добре така: Как да накараме момиче да говори с нас и да иска да говори с нас отново и отново?

За да се постигне това, очевидно, че е много важно да разберем какво наистина искат жените и какви са те начини на мислене. В тази статия ще  дам съвети, които можем да приложим незабавно.    Преди да ви предоставя тези няколко полезни съвета, трябва да ви предупредя за следното. Никога не подхождайте към една жена от гърба! (Не говоря за позата, шегата настрана.).
Не доближавайте и не заговаряйте жената от към гърба. Жените мразят това. Те не биха искали да бъдат изненадани по този начин, особено когато се появи един непознат. Нарушаването на това правило значително ще намали шанса за успех. Винаги трябва да подхождаме от страни или от пред. 🙂    Да се преминем сега и към полезните съвети за това как да получаваме разговори с момиче:

Съвет номер 1: Обличайте се добре. Когато казвам обличайте се добре, нямам в предвид, че трябва да прекарате часове наред в ресане на коса или нагласяване на ризи. Просто се уверете, че сте поне чист, поддържан и спретнат. Бъдете сигурен, че не миришете. Вземете си бърз душ, ако е необходимо и възможно. Това показва на жените, че се грижите за себе си, което означава, че един ден ще се грижите добре и за нея. Ако не полагате грижи за себе си, тя ще получи впечатлението, че не бихте се грижили и за жената до вас.

Съвет номер 2: Бъдете самоуверени. Жените харесват мъже, които са сигурни в себе си. Въпреки това, не всички мъже са уверени, уравновесени природно и с характер, особено когато става въпрос за приближаване към жените. Още по-лошо за тези, които са срамежливи. Но да не се тормозим, защото подобно на всички умения, самоувереността може да се придобие. Колкото повече практикуване, толкова по-добро изпълнение.

Следва упражнение стъпка по стъпка, което може да ни помогне да изградим своята увереност. Можете да го направите за един ден, ако желаете. Разбира се, можете да изберете да го правите през определен период от време. Всъщност има хора, които срещат момичето на своите мечти благодарение на усмивката. Усмихването е просто, но и ефективно.

Стъпка 1: Усмихвайте се. Това е нашето най-мощно оръжие. Да не забравяме, че никой не може да устои на една искрена и пряма усмивка. Усмихването искрено също дава на хората впечатлението и усещането, че вие сте отпуснати и уверени. Практикувайте усмивка пред огледалото. Бъдете колкото се може по-искрени. (Дори и да имаме задни креватни мисли, не е ли това най-висшата крайна цел, все пак?) 🙂

Стъпка 2: Сега е време за практика върху други хора. Ако сме срамежливи с жени, може да практикуваме първо с мъже или по-възрастни жени, или дори деца (Нека да не остава съмнение за двусмислие тук – за усмивката става въпрос.). Най-вероятно хората ще отговорят отново с усмивка обратно към нас. Въпреки че няма да се чувстваме удобно по този начин в момента, трябва да го понесем и изтърпим  и преди да се усетим, то ще е станало естествено.Разбира се, не всеки ще ни отговори с усмивка, но това е напълно нормално, дори може да има и допълнителен принос. Не го приемайте твърде лично и навътре. Шансовете те да са имали лош ден и просто да не се чувстват като за усмивка са силно налични.

Стъпка 3: Вече трябва да се чувстваме доста по-уютно усмихвайки се. Сега може би е  време да опитаме усмихване към жени. Тъй като те вероятно няма да бъдат момичето, което желаете, не трябва да се чувствате притеснени и под напрежение. Може да се усмихвате на сервитьорка в ресторанта, на асистентките в магазин, жените на улицата, вашите съседи и който и да е срещнат, срещната на улицата. Отново, повечето от тях вероятно ще отговорят с усмивка към нас. Просто се опитайте да бъдете естествен.
С практиката, вие ще се владеете повече, както и ще израстнете в своята увереност като резултат.

Стъпка 4: Сега е вече време за усмивката към момичето, което харесвате. Помнете, че това не е краят на света, ако се провалим. В този свят няма 100% успеваемост, но има определено начини да подобрите своя успех в това, как да постигнем желанието на момиче да говори с нас и да иска да говори отново.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (31 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.