Как помагаме на природата с рециклирането на колата?


Рециклиране на стари коли

Хората, които имат стари коли със сигурност в един момент се сблъскват с необходимостта да се отърват по някакъв начин от тях. Освен, че заема място, ненужния автомобил вече не върши никаква работа на собственика си. Но когато колата не е в движение, не може да бъде поправена или продадена. При подобни случаи излиза, че единственото решение е да бъде предадена на фирма, която се занимава с покупка на коли за скрап. При това по този начин ще се сдобиете с някой друг лев, които ще ви бъдат заплатени за желязото, което ще се използва от колата.

Ако сте притежатели на стари и амортизирани коли с марките Москвич, Лада, Волга, предложението ни е наистина добро за вас, тъй като именно тези архаични возила имат повече метал по себе си и съответно ще ви бъдат заплатени повече пари за тях. Това е действително добра оферта, защото освен, че ще си решите проблема, без особени усилия от ваша страна, ще вземете известна сума пари и ще съдействате за опазването на природата чиста.

И така как точно може да се възползвате от фирмените услуги на компаниите, които се занимават с коли скрап? Веднага ще ви отговорим на този въпрос. Транспортирането на колата ви няма да е проблем за нас, нито пък ще се налага вие да се нагърбвате с това. Представител на фирмата ще дойде на адрес и ще вземе колата, така че вие просто трябва да осигурите достъп, нищо повече.

 

  1. Ще припечелите пари за старата си кола ! Със сигурност ще ви бъде заплатено, за това че я предоставяте за претопяване!
  2. Ще получите всички документи около процедурата по дерегистрация на автомобила в КАТ.
  3. Ще станете част от онези съвестни граждани, които освен за своето благополучие, мислят и за екологичното равновесие в природата, защото като предоставят колата си за скрап, вие запазвате природата по-чиста.

В заключение бихме искали да уточним, че фирмите за автомобили за скрап са локализирани в различни краища на страната и ако се обърнете към конкретна фирма, тя трябва да е в близост до вашето местонахождение. Така е по-удобно, работи се по-бързо и се пестят пари при транспорта на колите.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (95 votes)