Как се правят футболни прогнози

Футболни прогнози се правят по целия свят. Кои успешни, кои не, те са факт и се радват на голямо внимание от хората, които залагат на спортни състезания и в частност футбол.

Днес ще ви разкажем как се изготвят така наречените футболни прогнози и кои са най-важните неща, които трябва да направим за да отгатнем изхода на даден футболен мач.

За да бъде съставена една прогноза за даден футболен мач, той трябва да се гледа през призмата на конкретните амбиции на двата участника. Познаването на отборите в детайли, статистиката за първенството, в което играят те и нестандартното мислене, формират мнението за крайния завършек на срещата.

Специалисти на футболни прогнози обикновено са спортните журналисти и въобще онези, които имат интерес към най-популярния спорт в целия свят. Макар да звучи като клише футболът е религия и мнозина от нас живеят с нея сутрин, обед и вечер. Тези хора са изключително цени при предвижданията тъй като имат мнение относно всички съществуващи отбори дори и такива, които не подозирате, че съществуват.

Скоро станахме свидетели на група младежи от квартал Хаджи Димитър, които бистреха мачовете в Полското първенство, повярвайте беше много интересно. Споменаха се отбори като Одра Ополе, Лех Познан, Гурни Забже, Заглебие Сосновиец и други подобни. Момчетата знаеха класирания, футболисти, стадиони и всичко както си му е реда като без никакви колебания вписваха съответния знак за даден двубой.

Има една приказка, че българите прекалено много разбират от футбол и политика на маса. Ако обаче се замислим дали това не е вярно? Модерните времена ни превърнаха във футболни специалисти, а и ни въоръжиха с голям капацитет разбирания, които могат да ни послужат във всяка една ситуация, включително и тази да правим футболни прогнози.[showmyads]

Дори хлапетата във втори-трети клас знаят пълния състав на Английския национален отбор, а татковците и майките им не пропускат тираж, в който да заложат на любимото си първенство, било то в Европа или извън нея. Медийната култура, интернет и изразената любов към спорта футбол са в основата на точните футболни прогнози за срещите.

Ако истински обичате футбол и го следите от близо, то няма как да не знаете кой за какво се бори. Изключение правят само чичовците наливащи се с ракия, които вярват в свои божества, които ще им помогнат да хванат коефициент 8.00 на предварително ясен мач. Е да понякога съдбата е благосклонна, но това е толкова толкова рядко явление.

Истината е, че за да се печели от футболни прогнози е нужна стратегия и тя не винаги се свързва с прицелването в големите коефициенти. В крайна сметка алчността е лош фактор и правилния залог може да бъде обвързан, както със система, така и с трезво мислене. Не е толкова сложно да седнете срещу фиша и да видите купища привлекателни мачове пък било то 1.2, 1.8 коефициент.

Чуйте и експертните мнения, преглеждайте сайтовете за прогнози, като например OurSport.net, не пренебрегвайте липсата на футболисти, треньорски рокади, бойкот на публика и прочие. Това са все важни неща, които ще съставят вашата правилна футболна прогноза.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (56 votes)
The following two tabs change content below.

oursport

Latest posts by oursport (see all)