Какъв подарък да не й купувате

Подаръците са страхотно нещо, всеки обича да получава подаръци, с повод или не подарък са си е подарък и доставя удоволствие на всеки. Но що се отнася до жените, те са по-взискателни към подаръците. На мъжете и чифт нови чорапи да им подарък пак ще се зарадват.

За жената по друг начин седят нещата, за това доста често мъжете се допитват до познати, приятелки и така нататък само и само да намерят подходящия подарък за любимата. Но доста често изпадат в ситуации, в които няма кой да им помогне и няма до кой да се допитат, за това ние ще им направим малка инструкция за това какво НЕ трябва да взимат.

Куче – всички жени искат да имат малко кученце или коте. Да, те са сладки и малки и може да ги разхождате без да ви изпортят, че сте загледали някоя мацка, но това съвсем не е най-добрия подарък. Приятелката ви винаги ще иска да си тръгне по-рано, за да види как е малкото кученце. Както и ако сте й на гости, кучето никога няма да разбере, че обувките ви не са изграчки или място за изхождане. Така, че по-добре се откажете от този подаарък.

Друг неподходящ подарък е този, който уж го правите за нея, но всъщност си е чисто за вас. Говорим за подаръци от рода на тонколони за кола, говорители и такива подобни, които нея само биха я разочаровали, а вие трябва да се обяснявате „Но защо не ти харесва мило, това е чудесен подарък, ще слушаме любимите си песни и ще пеем в колата”.

Пръстен – ако не искате да й правите предложение за брак по добре не взимайте пръстен. Това е двузначен подарък и само би я наранил, не забравяйте все пак за силата на мисълта при жените.

Ваучер за подарък – ако ще този ваучер да е на най-известната и скъпа марка, определрно не би й харесал. Тази карта наподобяваща на дебитна карта, но с лимит само би й казала, че проявявате незаинтересованост.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (29 votes)
The following two tabs change content below.