Какво има в една директория за статии?

Някой, замислял ли се е наистина какво има в една директория за статии?

Всеки интернет потребител, който сърфира в мрежата, независимо на какво ниво, се е сблъсквал поне веднъж със сайтове в които има публикувани много статии. Но сигурно никой не се е замислял дали това не е новинарски сайт или просто сайт в който има написани текстове.

За лаиците и за хората, като цяло, които използват интернет само за развлечение или само за да проверят определено нещо, подобни уеб сайтове не са от голямо значение и повечето хора въобще не им обръщат внимание.  Но както се казва в една стара поговорка – за всеки влак си има пътници, така и това тука е по същия начин – за всеки сайт или по-скоро в нашия конкретен случай – във всяка директория за статии си има и хора, които се интересуват от това и които на драго сърце публикуват своите писания. На скоро в глобалната мрежа се появи нов сайт, със свеж и семпъл дизайн. Това именно е директорията за статии на marinkovi.com .

Наред с всички мисли за подобно интернет присъствие идва и разбира се въпросът, какво всъщност има в един такъв сайт? За мен най-простият отговор на този въпрос е – за всеки творец по нещо. Човек като се замисли, наистина трябва да се вложи доста творчество първо за да направиш такъв сайт, второ трябва да проявиш креативност в написването на определен текст, независимо на каква тематика ще е той.

Все пак за да бъде одобрено едно такова творческо проявление, то наистина ти самият трябва да си написал собственоръчно тематична статия. И трето, всеки, който се занимава с това знае, че трябва да бъде много постоянен и упорит, за да има някакви резултати от писането на статии.

Най-често също така в един такъв сайт срещаме още на главната страница много категории, в които всеки творчески настроен може да публикува своите размисли по определена тема – с цел разбира се – по-добро представяне на желания сайт в глобалното пространство.  Затова всеки който има интерес може да ни посети и да сподели с нас своите креативни идеи и размисли.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (59 votes)
The following two tabs change content below.

mp_marinov

Latest posts by mp_marinov (see all)