Какво искат жените

Надали има мъж, който поне веднъж да не е изпадал в неприятна ситуация, заради това че не може да разбере какво искат жените.

Помислете се колко пъти ви се е налагало да си зададете въпроса „Къде пак сгреших?“, „Какво казах?“ За отговора на тези въпроси са написани редица книги, но както в оповечето случаи се получава, многословието води само до по – голямо объркване. Истината се крие в три прости съвета.

1. Жените обичат уверени мъже.Изключително важна черта, която ще предизвика нейният интерес. Повечето самотни мъже са такива именно, защото остават пасивни и се надяват, някоя жена да ги забележи и открие. Слезте на земята момчета, дори и животните, като много по – нискостоящи в йерархията са осъзнали простата истина, че мъжкарят е този, който трябва да „атакува“.Така че когато някое момиче привлече вниманието ви просто отидете при нея и я заприказвайте. Активните мъже привличат жените.

Те асоциират това поведение с увереност от страна на мъжа. Това им позволява да свалят „защитната броня“ и да се чувстват сигурни в компанията им.Да, много от вас след прочитането на тези редове ще си кажат: „Да бе, как да отида при нея, ами ако си има приятел, ако приятелят й ме набие, ако ме сметне за смешен и започне да ми се подиграва?“. Не позволявайте такива въпроси да ви притесняват и разколебават, просто го направете. Дори и крайният резултат да не е задоволителен за вас, поне ще сте опитали и това ще повиши вашето самочувствие, а от там и вашата увереност.

2. 30 – секундното правило.Жената ще реши дали да се среща с вас или не през първите 30 секунди, така че постарайте се да направите добро впечетление точно тогава.Съвет: Не се опитвайте да я напиете, за да постигнете целите си. Много грешна постъпка.

3. Жените обичат „лошите момчета“Всички вие „добри момчета“, не бързайте да се разочаровате и да си мислите, че жените харесват само загубеняци и задници, такива които винаги се забъркват в неприятности и не могат да сметнат 2 + 2. Истината е някъде по средата. Жените искат лоши момчета, за да могат да ги променят към по – добро и после да се грижат за тях.

За жената тази промяна ще бъде най – голямото доказателство за любовта на мъжа.Ето защо в графата „лоши момчета“ не се вписват „простаците“ и „задниците“, тяхната промяна е почти невъзможна и жените осъзнават това много добре. Те знаят, че такъв тип дори и да се промени ще е съвсем за кратко и то с някаква корист, след като получи това, което търси той отново ще се върне към истинската си същност.Що се отнася до „добрите момчета“, те имат също големи шансове сред жените, просто трябва да се придърчат към съвет #1.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (89 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.