Кандидатстване за бързи заеми

Към текущия момент над 200 български фирми предлагат услугата бърз кредит/бърз заем. Всички те са одобрени от Българска Народна Банка.Бързият кредит предоставя възможност за улеснено кредитиране на физическите лица. Можете бързо и лесно да изтеглите до 1000 лева само със своята лична карта.

Още едно улеснение е възможността за подаване на документи за кредит онлайн, което ви дава възможност да кандидатствате за заем, без дори да ставате от компютъра си.

Фирмите, предлагащи бързи кредити, спестяват на клиентите си посещения в техните офиси, чакане за одобрение и излишна загуба на време.

Кандидатстването става изключително лесно, а одобрението е до 20 минути. Преди самото отпускане на кредита клиентът се запознава с условията по договора. Всичко това може да намери на уебсайта на кредитора или като се обади по телефона или посредством комуникация по електронната поща.

Условията са прозрачни, а клиентът избора срока за погасяване на кредита. Лихвите по тези кредити не се променят. Другото предимство е, че няма начисляване на допълнителни такси от типа на „такса обслужване“, „такса за отпускане на кредит“, „такса за закриване на кредит“, „такса за разглеждане на молбата“ и така нататък. Кредитите могат да се рефинансират. Лоялните клиенти на компаниите за бързи кредити много често получават отстъпки от лихвата или от месечната си такса. При други фирми, ако доведете свой приятел, който да изтегли кредит, получавате като бонус процент от вноските, които вашият познат прави.

Как мога да получа парите си?

Вариантите са няколко – в кеш, превод по банкова сметка или в офис на някоя фирма партньор.

Как се връщат парите?

Вноските се плащат в офиса на съответната фирма или като превод по банков път. Освен това можете да погасите предсрочно своя бърз кредит, без да дължите никакви допълнителни такси.

Какво става, ако не върна парите навреме?

Всичко зависи от условията във вашия договор, но обикновено има наказателна неустойка при забавяния в погасяването на взетия кредит за кандидата, търсещ пари на заем.

FacebookTwitterLinkedIn
4.4/5 - (26 votes)
The following two tabs change content below.
Казвам се Теодор Захариев и се занимавам с оптимизация на сайтове за търсачки, както и Front End Development. Имам собствени проекти сред които: Уеб дизайн студио за изработка на сайтове и SEO, сватбена агенция, магаин за пиана, и д.р