Капачки за буркани „Омния“ и „Туист-оф“

Ако търсите сигурен и надежден начин  да затворите вашата зимнина, можете да пробвате с капачките за буркани на „Алианс-ДН“. Фирмата се занимава основно с производството и дистрибуцията на алуминиеви капачки за буркани. Все повече и повече клиенти предпочитат да използват техните продукти. На пазара се предлагат два основни типа капачки:
– „Омния“
– „Туист — оф“

Капачките от тип „Омния“ са широко разпространени и познати на почти всяко домакинство, което е приготвяло зимнина. Те са от типа без винтови капачки, предпочитани масово заради високото си качество и стандарт, което предлагат. С тях може бързо и лесно да се затворят плодове, зеленчуци, местни продукти или каквото Вие желаете.

Капачките от тип „Труист-оф“ са вторите по производство и разпространение след „Омния“. Те са винтови капачки и предпочитат предимно от фирми занимаващи се с консервена дейност. Те са високо надеждни заради високата степен на стерилизация, която предлагат.

За да бъде достатъчно конкурентно способна фирмата предлага, освен стандартните алуминиеви капачки и богат асортимент от разноцветни капачки, както и такива с различен размер.

Избирайки, които и да е от двата типа капачки за буркани „Омния“ или „Туист — оф“, можете да сте сигурни, че зимнината Ви ще бъде качествено затворена и съхранена.?

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (72 votes)