Кетъринг услугите в България

Кетъринг услугите в последните години са доста популярни и необходимостта им става все по- голяма. Много хора обаче си мислят, че те са скъпи услуги и не смеят да се възползват от тях. А това изобщо не е така.

Кетъринг фирмата предлага различни видове кетъринг услуги, подходящи за различни видове празненства.
Има професионален кетъринг, който държи най-вече на изтънчен вкус и стил. Гарантира без съмнение наслада за очите в деня на Вашият специален праник. Декорацията е красива и изящна.

Оборудването е специално, както и професионален екип по обслужването. Кулинарните ястия са с перфектна визия и придават уникалност на събитието Ви. Всичко това ще накара Вашите гости да запомнят тържеството Ви. Но има и кетъринг по Ваш вкус, съобразявайки се в с Вашите предпочитания, независимо от случая, ще бъдете приятно изненадани.

Една красиво приготвена храна и също толкова красиво поднесена ще задоволи и най- капризния вкус. А подходящата украса и подходящата атмосфера ще допринесат много за събитието, каквото и да е то, да бъде специално и наистина запомнящо се. И не на последно място голяма роля има и един професионален екип.

Ястията за един атрактивен кетъринг може да сеприготвят по два начина- на място, по време на партито или да бъдат предварително избрани и да се оставят само за финални щрихи, когато гостите пристигнат.

Кетъринг услугите са няколко- кетъринг и декорации на сватби; за рождени дни и партита; светски събития и коктейли; доставка на храна в София за вкъщи или в офиса.

Кетъринг менюто също е разнообразно- студени предястя, кетъринг хапки, топли ястия, сладкиши, плодове, детски менюта, безалкохолни напитки и много други.

Менюто на дадено тържество наи- вече зависи от вида на самото празненство, от броя на гостите и от предпочитанията Ви. Винаги може да намерите този вариант, който да отговаря на Вашите нужди и изисквания. Фирмата за кетъринг ви предлага различни варианти, върху които да помислите няколко седмици поне преди събитието.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (49 votes)
The following two tabs change content below.
Казвам се Теодор Захариев и се занимавам с оптимизация на сайтове за търсачки, както и Front End Development. Имам собствени проекти сред които: Уеб дизайн студио за изработка на сайтове и SEO, сватбена агенция, магаин за пиана, и д.р