Климатик DAIKIN FTX60GV

Един климатик – компактен и същевременно икономичен е DAIKIN FTX60GV/RX60GV, който се използва за охлаждане и отопление на помещения до 50 квадратни метра. Вътрешното тяло на този климатик работи практически безшумно, а режимът на висока производителност дава възможност за намаляване на времето за климатизация на помещението до минимум.

Климатичната система се характеризира с най-продуктивното движение на затоплени или охладени въздушни маси, като автоматично ги разпределя из цялото помещение. Чрез режима за контрол на влажността на въздуха климатик DAIKIN FTX60GV създава комфортна среда в помещението с влажност 35-60%, като премахва прекомерна влага. Използването на функцията само диагностика на климатичната система Вие можете сами да тествате всички части за повреда и когато е открита неизправност, тя автоматично се появява като сигнал на екрана дистанционно управление. Самото дистанционно управление е с алти бактериално покритие, което пречи на разпространението на патогени.

Климатик DAIKIN FTX60GV е лесен за използване: Вие можете са си съставите програма за съответния цикъл на работа през делнични и почивни дни например и след стартиране на климатика, той самостоятелно започва да работи според зададените настройки в съответната програма. Новият дизайн и подвижния панел на вътрешното тяло спомагат изключително много при неговото почистване.

Моделът климатици DAIKIN FTX60GV е с много висока отдавана мощност – 8кв. при отопление, благодарение на която съумява да поддържа много нисък разход на енергия дори и при екстремно ниски температури от порядъка на – 15 градуса. Климатизаторът разполага с датчик, който отчита движението на хората в помещението и ако в продължение на 20 минути не регистрира такова, автоматично преминава в икономичен режим на работа.

Фотокаталитичното почистване чрез филтри от титаниев апатит е изключително ефективно против плесени, мухъл, неприятни миризми и бактерии. DAIKIN FTX60GV е много подходящ за отопление както на домашни помещения с голям обем, така и на офиси и магазини, където има постоянно отваряне на врати и витрини с голяма площ.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (94 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.